klau, ir kāda labi pārbaudīta recepte tomātu iekonservierēšanai?
mums famīlijā nav īsti šādu tradīciju, marinēti želejās man toč negaršo,bet varētu savārīt tādu kā mērci/biezeni, bet nav skaidrs, kā viņš glabāsies - jeb,ja tur leckapī,tad nekādas vainas?
un vai tur var šaut dajebko klātiekšā?
mums famīlijā nav īsti šādu tradīciju, marinēti želejās man toč negaršo,bet varētu savārīt tādu kā mērci/biezeni, bet nav skaidrs, kā viņš glabāsies - jeb,ja tur leckapī,tad nekādas vainas?
un vai tur var šaut dajebko klātiekšā?
gribētos glabāt pagrabā, kam gan ir nenoliedzami negatīvais aspekts - pirmkārt, man ziemā tumsā bail iet uz pagrabu.
otrkārt,ja es pārvaru bailes, tad viņš,maita ir apsnidzis un aizsalis :D