rūsganais sprakšķis

plīc

rūsganais sprakšķis

plīc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkie kulināri, sakiet man - kāds ir jūsu subjektīvais viedoklis par plīts virsmām?

es sensenos laikos,kad plānoju virtuvi,biju izdomājusi, nonākusi pie sev tīkama viedokļa,man vismaz tā šķiet, bet pa šiem 3 gadiem pilnīgi galīgi izskrējis no galvas,kas man šķita tīkamāks.
tā nu iedomājos apjautāties citiem, varbūt tas palīdz noformulēties atpakaļ.

divi jautājumi - kā ir ērtāk - ja ir standarta riņķi, nu kvadrātiņā, jeb tomeŗ rombiņā?
un, kā ir,ja pogas ir sānā? jeb tur pastāv iespējamība īpaši talantīgiem cilvēkiem noepilēt roku spalvas, kā es to pamanījos vakar, kurinot ugunskuru?

un cepeškrāsns, uz ko jāskatās priekš cepeškrāsns, izņemot smukumu? man nekad nav bijusi elektriskā, un man nav jausmas.

UPD ! virsmai runa ir tikai par gāzi. apejot manu mīlestību pret to, pie tā,cik es gatavoju, man nosvils viss pie manas vienas fāzes un boilera, jau cepene būs uz godavārdu un otru skaitītāju
  • nav man tādu,kur likt, vaig iebūvējamo

    un šitādā tak neiebāzīs ne pāris kg cepeti maisiņā, ne arī, man ir tāds stikla liels trauks,kur rīsus ar dārzeņiem taisu, tas ka'di 20 cm vismaz augstumā ar visu vāku sanāk
    • šitie ir dažādi - vistu var iebāzt gočpendel un izcept arī - arī 3kg cepeti maisiņā var

      jāskatās izmērs un modelis - bet ja tev vietas iebūvējamajai tad arī šitas tur ielien un vēl durtiņas priekšā lai skatu nebojā
    • nu man ir lielāka par šitādu, puscūku nevar ielikt, bet nu pietiekami daudz
      • ti- cept siermaizes iebūvējamā plītī - tā man liekas apgrēcība
        • nu,pag, kam tad ir domātas iebūvējamās plītis- 6 bērnu ģimenēm,kas pasniedz 3 dažādus ēdienus pusdienās? :(

          nēnu,man tiešām nav viedokļa, es savu veco gāzes nereti izmantoju,lai uzsildītu gaisu telpā
Powered by Sviesta Ciba