rūsganais sprakšķis

plīc

rūsganais sprakšķis

plīc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkie kulināri, sakiet man - kāds ir jūsu subjektīvais viedoklis par plīts virsmām?

es sensenos laikos,kad plānoju virtuvi,biju izdomājusi, nonākusi pie sev tīkama viedokļa,man vismaz tā šķiet, bet pa šiem 3 gadiem pilnīgi galīgi izskrējis no galvas,kas man šķita tīkamāks.
tā nu iedomājos apjautāties citiem, varbūt tas palīdz noformulēties atpakaļ.

divi jautājumi - kā ir ērtāk - ja ir standarta riņķi, nu kvadrātiņā, jeb tomeŗ rombiņā?
un, kā ir,ja pogas ir sānā? jeb tur pastāv iespējamība īpaši talantīgiem cilvēkiem noepilēt roku spalvas, kā es to pamanījos vakar, kurinot ugunskuru?

un cepeškrāsns, uz ko jāskatās priekš cepeškrāsns, izņemot smukumu? man nekad nav bijusi elektriskā, un man nav jausmas.

UPD ! virsmai runa ir tikai par gāzi. apejot manu mīlestību pret to, pie tā,cik es gatavoju, man nosvils viss pie manas vienas fāzes un boilera, jau cepene būs uz godavārdu un otru skaitītāju
  • ā, un cepeškrāsnī - vot, tur jāskatās, lai piedāvā dažādus cepšanas variantus - galvenais - cept tikai no augšas, tikai no apakšas, no augšas un apakšas vienlaicīgi! tad ir dzīvē visi vārti vaļā :)
    • man šobrīd ir gadus 20 veca un sašķiebusies gāzes cepene,kas cep no vienas malas vairāk.
      pie visa pierod, man ar viņu viss labi :D
      ko iesākt ar tādu,kas cep no izvēlētām pusēm,es nemaz nezinātu :D
      • tad tu vari apgrauzdēt ēdienu, no kuras puses vien tev labpatīk ;)
Powered by Sviesta Ciba