nekad nebūtu domājusi,ka ar mani varētu gadīties kautkas tāds kā Vīrietis Kas Neēd Gaļu. nu, Veģetārietis. Paldies budam,vismaz nav vegāns. (no offence, bet tad es kapitulētu nesākusi)
un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.
pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.
betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.
pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.
vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.
pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.
betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.
pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.
vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
un es nemāku nekādā jēgā brouzēt pa recepšlu portāliem,jo neuztveru to fišku.
un tad nāc Tu un saki,ka fiška ir garšvielās un tad nu es sāku leķāt un sist plaukstiņas un lūgties,lai netur sveci zem pūra.
pašam ar gatavošanu nu tā, slinkums
/ a pa vienkāršo - rīsi ar turku ziŗniem:)
a vot šitie varianti rīsi ar lēcām un zirņiem - tie mani mulsina. nekad neesmu pati tādu ēdusi un man tas šķiet dīvaini.
bet es tač nevaru vazāties pa visām rīgas krišnām un izmēģināt visu pēc kārtas...
jeb tomēr varu>? :)
un lēcas- parastās - vispār normāla štelle, vienkārši un ātri
kas ir tās garšvielas,kas obligāti jāievieš? jo es tā baigi nemēdzu garšvieloties,vismaz ne dārzeņiem,jo man garšo pati garša. līdz ar to nekas vairāk kā visādi timiāni, rozmarīni, kariji un kumini man nav, un, piemēram,tas kumins man diezko neiet pie dūšas
lēcām - mierīgi der maltas ķimenes.
/ un ķirbju biezzupa ar sarkanajām lēcām- mmmmm!
/ ingvers maltais, baziliks, ja kas, ķiploki!