rūsganais sprakšķis

vēl par to pašu un par ko citu

rūsganais sprakšķis

vēl par to pašu un par ko citu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nekad nebūtu domājusi,ka ar mani varētu gadīties kautkas tāds kā Vīrietis Kas Neēd Gaļu. nu, Veģetārietis. Paldies budam,vismaz nav vegāns. (no offence, bet tad es kapitulētu nesākusi)

un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.

pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.

betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.

pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.

vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
  • nē nē- ņemt jau neņemšu:) man nav kur likt

    bāc- ir jau miljons portālu ar receptēm un ēdieniem
    ( fiška ir garšvielās, es kolēģēm nesu pliku ķirbju biezzupu, tak ēd aiz abiem vaigiem, un netic ka nav gaļas vai kkā
    • redz, es galīgi nedraudzējos ar receptēm, man patīk improvizēt un parasti,es janu vienīgi kādas general guidelines paņemu un tad tikuntā eksperimentēju, bet itkā skaitās,ka gatavoju garšīgi. bet, šis koncepts mani pēkšņi ierobežo, man tas ir kas pavisam jauns.
      un es nemāku nekādā jēgā brouzēt pa recepšlu portāliem,jo neuztveru to fišku.

      un tad nāc Tu un saki,ka fiška ir garšvielās un tad nu es sāku leķāt un sist plaukstiņas un lūgties,lai netur sveci zem pūra.
      • ko pats saka? ko gatavo?
        • saka jau,ka viss,ko gatavoju (izņemot to dārzeņu buljonu) ir ļoti garšīgi, tas jau ganjau primārais iemesls,kāpēc gribas ko jaunu,lai nebeigtos komplimenti :)

          pašam ar gatavošanu nu tā, slinkums
      • dārzeņu sautējums- variāciju 3*vairāk kā stendu veikalā:)
        / a pa vienkāršo - rīsi ar turku ziŗniem:)
        • dārzeņu sautējumi man sāk apnikt :D

          a vot šitie varianti rīsi ar lēcām un zirņiem - tie mani mulsina. nekad neesmu pati tādu ēdusi un man tas šķiet dīvaini.
          bet es tač nevaru vazāties pa visām rīgas krišnām un izmēģināt visu pēc kārtas...

          jeb tomēr varu>? :)
Powered by Sviesta Ciba