un man ir jāievieš kautkāda Dzīves Kārtība arīdzan gastronomiskajā frontē, jo tā viena desmaize pa dienu bija reāli par maz, un tagad ēst nevar un es mirrrsssstttuuuuuuuuu bada nāvē.....
Skaidrs, ka neviens sporta veids sajūsmā par alkoholu nav: lieki ogļhidrāti, tūskas - nab košerīgi. Taču aiziet klosterī arī nav vērts, tad nu, katrs atrod sev garšojošāko un organisma bioķīmijai ērtāk pārstrādājamo alkoholu, kuru dažkārt palieto.
Tīrus destilātus organizmam sašķelt ir vieglāk, kā visādus gāzētus/sacukurotus trinkus; rūgstošie - ali, vīni var veidot tūskas, tip tur, sajūties viss tāds aizpampis nākamajā dienā. Es ļoti cenšos treniņdienās alkoholu nelietot, ja lietot, tad arī kādas 2-3 stundas, ne agrāk. Skatoties uz jebkuru kāridinājumu iedomājos, vai tiešām tāpēc bija vērts sviedēties paklājiņā?
Tīrus destilātus organizmam sašķelt ir vieglāk, kā visādus gāzētus/sacukurotus trinkus; rūgstošie - ali, vīni var veidot tūskas, tip tur, sajūties viss tāds aizpampis nākamajā dienā. Es ļoti cenšos treniņdienās alkoholu nelietot, ja lietot, tad arī kādas 2-3 stundas, ne agrāk. Skatoties uz jebkuru kāridinājumu iedomājos, vai tiešām tāpēc bija vērts sviedēties paklājiņā?