rūsganais sprakšķis

lika, lika pagaidīt, zelta spieķus nevar saskatīt, divritenis nerādās, divritenis nerādās!

rūsganais sprakšķis

lika, lika pagaidīt, zelta spieķus nevar saskatīt, divritenis nerādās, divritenis nerādās!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
bet vispār, tāda jauka diena.
saule spīd ar lielu troksni, ir atkal piektdiena un ir beidzies pēdējo nedēļu vājprāts.
lai ar kādiem rezultātiem, divi mani nakts šausmu murgos dzenošie eventi ir pagājuši un tagad ir tāds.... trausls miers iestājies. dažas dienas var uzelpot, tad jau jāsāk gatavoties 3.novembrim, bet stresot... stresot par to es sākšu mazliet vēlāk.

vismaz šobrīd,esmu cīši apņēmusēs šovakar neļauties nekādiem kārdinājumiem un nekur neiet. pirmkārt tāpēc,ka pēdējā laikā gandarījums ir niecīgs, toties vecums liek par sevi manīt un,aizejot gulēt ap 6 no rīta, nekādi nevar savākties- pagulēt jau ilgi nevar, un tad staigā visu dienu kā tāds vraks ar visām sāpošām maliņām.
šobrīd es domāju,ka pēc darba aizbraukšu uz Alfu, iepirkšu viskautko garšīgu, varbūt arī kautko smuku, noskatīšos beidzot kādu filmu, fonā ķepsējot to kautko garšīgo un laicīgi došos pēļos. un rīt, rīt nopļaušu zāli,jo rītu sola saulainu un iztīrīšu mašīnu un varbūt pat nomazgāšu, un varbūt,ja paliks pāri laiks - aizvākšu vasaras drēbes un tad ciemossssssss. mjā,un tad svētdiena, treniņš un brīvdienas atkal cauri.
  • Tu ekzaktlī noformulēji, kāpēc es neeju tusēt :D

    Vispār man kā cīrulim tusiņi vispār varētu sākties ap kādiem 19iem un tad ap pusnakti visi pa domam.. Bet nē, tikai ap pusnakti vispār kaut kas kaut kur sāk notikt :/
Powered by Sviesta Ciba