rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ja sirmie mati uz manas galvas turpinās parādīties tādā tempā kā pēdējās pāris nedēļas, pēc pavisam neilga laika sprīža mani varēs saukāt par sirmmāmiņu.

kas ir mulsinoši- tie sirmie visi ir īsi - sākot no pirksta garuma līdz labākajā gadienā aiz auss aizbāžamam, lūk un es te prātoju - vai tas ir tā,ka viņi tur pusceļā nolūst, jeb sirmo tikai tie,kas nesenāk izauguši?
jeb man jāsāk rēķināties,ka varētu būt pēdējā sezona,kad staigāju ar gariem matiem? jo tie sirmie ir tādi kā sari, šausmīgi dīvainas struktūras - un ja viņi savairosies kā tādas antenas ap galvu zibens laikā, nāksies arī pārējos novīlēt, ne?
  • āreče, tas laikam kautkāds mistiskais vecums, mož lai tos slavenos 33 sagaidītu ar kādām ārējām gudrības pazīmēm? pēc šiem maniem aprēķiniem, tieši tā ar sanāktu,ka uz pavasari varētu izskatīties visa tāda gudra un vieda, haha.
    ņemot vērā , ka man ir čirkaini, kastaņbrūni līdz jostai, tad tie sirmie izskatās vairāk kā nepiedienīgi, bet ņemot vēlreiz vērā augšminēto, to visu pačku katru mēnesi krāsot varētu būt... neforši.
    • ir, ir neforši, bet kādi varianti?
    • Man pirmais sirmais mats parādījās 22 gados, bet vairumā, kad vairs nevarēju izraustīt laukā - ap trīsdesimt gadiem. Tad arī sāku krāsot. Nomocījos sākumā meklējot frizieri, kurš spēs izpildīt manas vēlmes - nokrāsot matus maksimāli tuvu manam dabīgajam tonim - beidzot atradu un tagad esmu ļoti apmierināta, jo ataugušās saknes vispār neredz - tikai ja kaut kur sirmais mats parādās. 1.septembrī biju pie frizieres un viņa nopriecājās, ka vispār neredz, ka mati ir atauguši - bet iepriekšējo reizi pie viņas biju kaut kādā padsmitajā jūnijā.
      Tā ka mans ieteikums Tev - atrast sakarīgu frizierie, kas prot nokrāsot matus Tavam dabiskajam tonim maksimāli līdzīgā krāsā - pusotrā mēnesī reizi nokrāsot matu saknes.
      • man ir dikti labs firzieris,kurš mani griež jau 10 gadus, cik esmu redzējusi viņa darbu, gan jau arī krāso ok, ja vien es pierunātu viņu manējos nokrāsot, bet tā iešana pie frizieriem tik bieži, viiii.
        labi,es jau te sacēlu paniku pirms laika. iešmorēšu šonedēl hennu,paskatīšos,kas ar tie zibensnovedējiem notiks.
Powered by Sviesta Ciba