rūsganais sprakšķis

datori, ofiss

rūsganais sprakšķis

datori, ofiss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vai pērkot mātei datoru tas ir īpaši dīvaini gribēt, lai tur jau būtu MS office virsū, jeb neviens priekš mājām legālo nepērk?

man te kolēģi un nekolēģi jau tā neko nerubījošajā galvā pilnīgu kašmaršovu sataisījuši, bet vaig jau tikai mātei lai iet skaips, ofiss, pasjanss un ķūķūbs.
  • Torenti-šmorenti, jebkurš +/- advancēts lietotājs, protams, zina, ko drīkst klikāt, ko - nekādā gadienā neaiztikt, un kā nopačot Win, lai apdeiti bez hemoroīdiskas validēšanās strādātu.

    Bet normālam cilvēkam vajag, lai viss strādā normāli tikko izņemts no kastes, tā es uzskatu, kā arī, ka "var nopizģīt" nav tas pats, kas "vajag nopizģīt, jo kāpēc-gan-ne".
    • nu,par to jau arī runāju - iepriekšējoreiz viņa pamanījās apdeitoties, šis pateica - sorī,vecenīt, versija nelegāla, ša piegriezīsim tev skābekli.

      bet pa lielam tas jautājums man bija - kur man vispār meklēt datoru,kuram jau ir virsū legālā versija, jeb man tāda jāpērk atsevišķi?
      • Principā jau atsevišķi. Tiesa gan, kādā mazākā veikalā, kur pircējs ir klients, nevis viens-no-miljona, ja pārdevējam piecirtīsi ar kāju un teiksi, kā weeee, vajag!, tad uzliks.
        • Mazos tirgotājus tāpat apmeklē BSA provokatori, kuri nereti skaitās tādi kā paziņas.
          • Implying, ka mazais arī var uzlikt kreiso un par to vēl naudu pajemt?

            A kārbiņa ar kodu (to pašu kodu!) takš jāpieprasa.
            • Nē, pircējs plijies virsū, lai tak uzliekot kreiso, vai žēl.
              • Nu tā jau cita operete; topikpeisteris te jautāja, vai var dabūt ar baltu un tīru MSO jau virsū, izteicu skepsi, ka nē, bet var mēģināt runāt šādi.
Powered by Sviesta Ciba