rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ko lai uztaisa no DAUDZ olām, ja precīzi,tad 10?
uz Lieldienām,protams , nenokrāsoju, tāpatās neapēdu, bet termiņš cauri.

mana fantāzija tālāk par omleti nesniedzas, bet ir zināmas robežas, cik daudz omletes es varu aprīt. receptes.lv neko prātīgu ārā nemet.

UPD. P A L D I E S visiem,kas mēģināja līdzēt. ja godīgi, es primāri sapratu,ka es esmu sūda kulinārs. pankūkas cept es nemāku (mēģināju), vafeles pat neesmu mēģinājusi, no svaigām olām baidās un vēlviskauko neēdu.
un barot ta neviena ko nav :(
  • ja ir cepeškrāsns, tad izcep biskvītu, rezepte vienkārša:
    10 olas
    10 ēd. karotes cukurs
    10 ēd. karotes milti
    olas baltumu atdala no dzeltenuma. saputo ar mikseri līdz biezām putām baltumu - nu, tā, ka karoti gandrīz var iespraust :D. dzeltenumu saputo ar cukuru un miltiem un tad piegāž klāt saputoto baltumu un atkal saputo (tas, lai masa piepūšās). Cep krāsnī uz kādiem 200grādiem 40min.

    pa vidu/virsu liec, kas garšo - sākot no skābā krējuma ar cukuru, beidzot ar biezpienu kopā ar putukrējumu.

    ļoti gardi! ;)
    • ļaunā sieviete, un kā es pēc tam savu pakaļu šaurajos džinsos iespraudīšu, tas tak vēl arī jāapēd :D

      bet vispār labākā opcija pagaidām, sameklēšu,kādu,kam izbarot.

      ehh, tas latvieša skopums....
Powered by Sviesta Ciba