ko lai uztaisa no DAUDZ olām, ja precīzi,tad 10?
uz Lieldienām,protams , nenokrāsoju, tāpatās neapēdu, bet termiņš cauri.
mana fantāzija tālāk par omleti nesniedzas, bet ir zināmas robežas, cik daudz omletes es varu aprīt. receptes.lv neko prātīgu ārā nemet.
UPD. P A L D I E S visiem,kas mēģināja līdzēt. ja godīgi, es primāri sapratu,ka es esmu sūda kulinārs. pankūkas cept es nemāku (mēģināju), vafeles pat neesmu mēģinājusi, no svaigām olām baidās un vēlviskauko neēdu.
un barot ta neviena ko nav :(
uz Lieldienām,protams , nenokrāsoju, tāpatās neapēdu, bet termiņš cauri.
mana fantāzija tālāk par omleti nesniedzas, bet ir zināmas robežas, cik daudz omletes es varu aprīt. receptes.lv neko prātīgu ārā nemet.
UPD. P A L D I E S visiem,kas mēģināja līdzēt. ja godīgi, es primāri sapratu,ka es esmu sūda kulinārs. pankūkas cept es nemāku (mēģināju), vafeles pat neesmu mēģinājusi, no svaigām olām baidās un vēlviskauko neēdu.
un barot ta neviena ko nav :(
10 olas
10 ēd. karotes cukurs
10 ēd. karotes milti
olas baltumu atdala no dzeltenuma. saputo ar mikseri līdz biezām putām baltumu - nu, tā, ka karoti gandrīz var iespraust :D. dzeltenumu saputo ar cukuru un miltiem un tad piegāž klāt saputoto baltumu un atkal saputo (tas, lai masa piepūšās). Cep krāsnī uz kādiem 200grādiem 40min.
pa vidu/virsu liec, kas garšo - sākot no skābā krējuma ar cukuru, beidzot ar biezpienu kopā ar putukrējumu.
ļoti gardi! ;)
bet vispār labākā opcija pagaidām, sameklēšu,kādu,kam izbarot.
ehh, tas latvieša skopums....