rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

ja ir cepeškrāsns, tad izcep biskvītu, rezepte vienkārša:
10 olas
10 ēd. karotes cukurs
10 ēd. karotes milti
olas baltumu atdala no dzeltenuma. saputo ar mikseri līdz biezām putām baltumu - nu, tā, ka karoti gandrīz var iespraust :D. dzeltenumu saputo ar cukuru un miltiem un tad piegāž klāt saputoto baltumu un atkal saputo (tas, lai masa piepūšās). Cep krāsnī uz kādiem 200grādiem 40min.

pa vidu/virsu liec, kas garšo - sākot no skābā krējuma ar cukuru, beidzot ar biezpienu kopā ar putukrējumu.

ļoti gardi! ;)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba