Pusiepakojums karalisko garneļu Apaļie risotto rīsi Dārzeņu maisījums (burkāni, puravi, sīpoli, pupiņas utt.) Grieķu garšaugu maisījums jūras veltēm Svaigi malti pipari, olīveļļa, ķiploki, tomātu pasta
Viss pa pieskari. Šī bija pirmā reize šogad, kad gatavoju bez neviena uzraudzības. Patiesībā tikai, lai pārliecinātos, ka pavāra spējas joprojām nav mistiski uzradušās. Ēdienu gluži neizmetu, bet ēdu rīstīdamās. Droši vien atkal paies vairāki mēneši, līdz pieskaršos pannai. Tnx god, ar tiramisu un sierakūku varu tikt galā, vismaz divas ēdamlietas.
Atkārtoju vēlreiz: garšīgs ēdiens nerodas no labām sastāvdaļām. Visām nākamā gada vēlmēm pa priekšu soļo auto mehāniķis un pavārs. |