Šugā faiv
 
11.-Aug-2020 01:11 am
Kaimiņos bija māja, kurā dzīvoja viena dzīvespriecīga ģimene. Tur bija vairāki bērni, varēja dzirdēt viņu runāšanu pie vakariņu galda, bieži nāca ciemiņi. Pašus kaimiņus personīgi nepazinu, bet viņu dzīve bija redzama pa gabalu.
Garāžā zem mājas stāvēja diezgan glauns BMW, ar kuru, spriežot pēc visa, ģimenes tēvs brauca uz darbu, kas ir retums Tokijā.

Kāpēc "bija"?

Pirms dažiem mēnešiem pamanīju, ka ģimenes mājā vairs nav. Māja stāv, uz logiem ir aizkari, var redzēt ka arī mantas iekšā ir neskartas. Glaunais BMW ir izgaisis kopā ar ģimeni, bet riepas un citas sastāvdaļas ar nu jau pamatīgu putekļu kārtu stāv turpat garāžā. Daba pamazām sāk pārņemt mājas apkaimi un pirmā stāva logi zāles dēļ ir jau slikti redzami, bet man nedod mieru jautājums kur pazuda ģimene. Var jau būt, ka vienkārši pārvācās uz daudz labāku vietu neatvadoties.

Māja nav pilnīgi pamesta. Dažreiz garāžā stāv motocikls, tātad kāds tomēr atbrauc. Nekādu citu dzīvības pazīmju gan nav.
Comments 
10.-Aug-2020 07:26 pm
Loti skaisti aprakstita gimenes parvaksanaas
10.-Aug-2020 07:39 pm
Anonymous
Hmmm, bet kā tu redzi, kas ir vai nav garāžā? Garāžas vārti tiek turēti vaļā? Garāžai ir lieli logi?
10.-Aug-2020 07:40 pm
Tokijas privātmājām garāža parasti ir vienkārši tukšums pirmā mājas stāva vietā. Nav nekādu vārtu vai logu, viss ir redzams.
10.-Aug-2020 08:07 pm
Anonymous
Nedaudz jocīgi to saukt par garāžu, bet man nav viennozīmīgi labāka vārda, ko ieteikt vietā. Auto novietne?

Enīvei, cool story, kā vienmēr. Raksti biežāk ^^
11.-Aug-2020 04:37 pm
Stāsta būtību garāžas nosaukums nekā nemaina, tāpēc īpaši neiespringu. Paldies! Kad kas ienāk prātā, tad labprāt rakstu.
This page was loaded Apr 20. 2024, 6:54 am GMT.