Šugā faiv
 
2.-Aug-2014 07:49 pm
Siāmas virtuve Tokijā ir tik populāra, ka sāk ietekmēt arī lokālos ēšanus paradumus.
Veikalos papaja, koriandrs un sarkanie pipari ir norma, bet pirms laika nemaz nebija viegli atrodami.

Comments 
2.-Aug-2014 01:58 pm
Tev garšo? :)
2.-Aug-2014 02:02 pm
Jā, siltā laikā varu ēst katru dienu un neapnīk.
2.-Aug-2014 02:12 pm
"When it's Summer in Siam" :) (vai vismaz a la Siam)
2.-Aug-2014 02:26 pm
Kad ir karsti, tad gribās ko skābu un asu. Taizemiešiem katrs otrais ēdiens ir tāds. :)
2.-Aug-2014 02:58 pm
tur tās cērmītes ir konservēti sojas dzinumi?
2.-Aug-2014 03:00 pm
Jā, vienīgais ka konservēti nav - apcepti tāpat svaigi. Apakšā rīsu nūdeles, olas dzeltenums un zemesrieksti.
2.-Aug-2014 05:14 pm
olas dzeltenums kaadaa veidaa?
2.-Aug-2014 05:27 pm
Samasīts pa visu nūdeļu masu un bišku apcepts. :)
9.-Aug-2014 01:26 pm
Sveiks!

Es grasos novembrī doties uz Japānu, no Tevi kā puslīdz vietējā var būt varētu iegūt kādus ieteikumus par to, kas jāapskata un jānogaršo? :)

patreiz cīnos ar lidojuma biļešu iepikšanu. var būt vari ieteikt kādas aviokompānijas no personīgās pierezes?

ar pateicību pieņemšu jebkādu info uz zintish at gmail.
10.-Aug-2014 07:11 pm
Zinti, vai Tu? :) Ok, uzrakstiishu!
10.-Aug-2014 07:45 pm
Zinta :)
This page was loaded Maijs 8. 2024, 6:17 am GMT.