Šugā faiv
 
17.-Dec-2009 03:46 am
Vienreiz pie manis nakshnoja friendes jaunkundze un no riita vinja man jautaaja vai uzcept man sviestmaizes. Es atteicos bet taa pusmiegaa domaaju kur vinja taas cept sataisiijusies, mikrovilnju kraasnii? Bet nu sieviete jau maak labaak...
Shodien paarnaakot maajaas es peekshnji pamaniiju ka man ir zivju cepamais aparaats, kursh lieliski der ne tikai zivju, bet pilniigi jebkaa apcepshanai, grileeshanai, etc.
Sataisiiju karstas tostermaizes ar kjiploku ellju un sieru. Tuuliit veel buus teeja ar tapioku. Njam-njam.

Un lai ieraksts atbilstu peedeejo laiku tendenceem sheit atkal buus teejas ar tapioku bilde:

Comments 
16.-Dec-2009 08:57 pm
tā, tā, tā, bet kas tās par kadiķīšu odziņām?
16.-Dec-2009 09:10 pm
Taas ir taa sauktaas tapiokas peerliites. Vinjas gatavo no kaukaada tropu auga cietes, nekaadas iipashas garshas vinjaam nav, bet vinjas labi atsvaidzina saldus dzeerienus un it iipashi labi kad dzeeriens ir auksts, tad atspirdzina veel vairaak. Veel tapiokai ir taada iipashiiba, ka vinja uzsuuc sevii skjidrumu kuraa atrodas, taapeec gluzhi bezgarshiiga nav.
16.-Dec-2009 09:22 pm
tapioku es zinu un pat virtuves plauktā turu - pērlīšu un miltu izskatā (augs ir maniokas sakne, no kuras iegūst cieti), vispār, paskatījos internetos un noskaidroju, ka šo tēju sauc par bubble tea vai par boba milk tea un tā ir izgudrota tikai 80. gados
16.-Dec-2009 09:29 pm
Nu re!
Kaa var lietot tapiokas miltus?
Starp citu, tapiokas dzeerieni sheit peedeejaa laikaa ir loti izplatiiti. Veel vasaraa vareeja noprikt tikai parastu piena teeju ar tapioku, tagad ka tikai jogurtaa to tapioku neliek iekshaa.
16.-Dec-2009 09:41 pm
savārīt tādā kā ķīselī, kā pudiņā, kaut ko pielikt garšai, kaut ko - krāsai un ēst atdzesētu ar karotīti. var pievienot zupām, lai sabiezētu.

mani mulsina Krustmātes Nastasijas pasaās minētais ēdiens "cepti maniokas milti, tikai labi sausi", kas tiek ēsts kā saldais
16.-Dec-2009 10:39 pm
es dievinu tapioku!
This page was loaded Dec 22. 2025, 7:12 pm GMT.