Šugā faiv
 
17.-Dec-2009 03:46 am
Vienreiz pie manis nakshnoja friendes jaunkundze un no riita vinja man jautaaja vai uzcept man sviestmaizes. Es atteicos bet taa pusmiegaa domaaju kur vinja taas cept sataisiijusies, mikrovilnju kraasnii? Bet nu sieviete jau maak labaak...
Shodien paarnaakot maajaas es peekshnji pamaniiju ka man ir zivju cepamais aparaats, kursh lieliski der ne tikai zivju, bet pilniigi jebkaa apcepshanai, grileeshanai, etc.
Sataisiiju karstas tostermaizes ar kjiploku ellju un sieru. Tuuliit veel buus teeja ar tapioku. Njam-njam.

Un lai ieraksts atbilstu peedeejo laiku tendenceem sheit atkal buus teejas ar tapioku bilde:

Comments 
16.-Dec-2009 09:41 pm
savārīt tādā kā ķīselī, kā pudiņā, kaut ko pielikt garšai, kaut ko - krāsai un ēst atdzesētu ar karotīti. var pievienot zupām, lai sabiezētu.

mani mulsina Krustmātes Nastasijas pasaās minētais ēdiens "cepti maniokas milti, tikai labi sausi", kas tiek ēsts kā saldais
This page was loaded Dec 22. 2025, 9:04 pm GMT.