Sep. 3rd, 2012 @ 08:36 am (no subject)
Pusaudze, kura šorīt cēlusies ļoti laicīgi, lai ieveidotu matus tā, lai būtu ļoti smuki, kā arī uzvilkusi labākās štātes un ar puķu pušķi rokās audzinātājai dodas uz skolu, sarunājoties ar otru - tādu pašu draudzeni. :) Jaunu studentu bariņš, kas man pa priekšu iesoļo Bioloģijas fakultātē apgūt jaunas zinības. :) Lady Taxy pie puķu veikala, kurā kāda steidzīga māte ar atvasi pēdējā mirklī pērk puķu pušķi. Pie paša darba kādā automašīnā pārītis, kuriem, acīmredzot, bijusi visai kaislīga nakts, jo pat no rīta viņi bučojoties nespēj atrauties viens no otra. :)
Tādas bija manis redzētās ainiņas, nākot uz darbu. Kādas bija jūsējās? :)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: September 3rd, 2012 - 09:38 am
(Permanent Link)
Visi staigā apkārt ar gladiolu šķēpiem un baltām zeķubiksēm un vēl izskatās, ka Rīgā ir atvērta kaut kāda geišu skola ņemot vērā dažu labu padsmitgadnieču sejas krāsojumu un apģērbu.
[User Picture Icon]
From:[info]krazuu
Date: September 3rd, 2012 - 10:04 am
(Permanent Link)
Man te pie darba franču skoliņa, visu redzu bezmazvai neatejot no virpas - bērniņi visi tādi smuki un ar puķēm, bet vecāki un skolotājas /-ji gan mazliet miegaini un varbūt pat drusku pikti. Un baltās zeķubikses šajos laikapstākļos samērā ātri kļūst balt-pelēk-punktotas. Un uz ielām daži auto brauc tā, it kā pie stūres būtu tie paši bērniņi, kas 3 mēnešus pa laukiem dzīvojušies; sabiedriskajā vēl neesmu iekāpusi.
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: September 3rd, 2012 - 10:32 am
(Permanent Link)
asfalts un vellapēda stūre tai šaurajā spraugā no lietusmēteļa kapuces,kas cīši apšņorēta ap galvu
toties man ir rīta sajūtas - kautkā riktīgi stulbi izrādās braukt ar velo,ja kājās zeķes un īsi svārki, plika pakaļa nerullē.
[User Picture Icon]
From:[info]dveselite
Date: September 3rd, 2012 - 12:01 pm
(Permanent Link)
Gaaju uz trlolejbusa pieturu,skatos pilna ar skolniekiem,kaut gan galapunktaa reti tik daudz. Bet katrs no vinjiem stiliigi,jautri un sapuceejushies.:) citi runaaja par vaacu valodas stundaam,citi par lady gaga;,bet citi vienk veeroja savu draugu/klasesbiedru sarumnas. Bet visi taadi..nuu..5-7 klase vareeetu buut. Tagad pavisam gruuti to siiichu vecumu saprast.:)