Aug. 29th, 2012 @ 04:02 pm (no subject)
Man gan ideja par to, ka ir skola, kurā var mācīties izprast sevi, atrast savu vietu dzīvē u.t.t., šķiet laba - http://www.sokratatautskola.lv/?inc=11&menu=76 . No tiem pasniedzējiem gan personīgi pazīstu tikai Valdi Svirski, pie kura savlaik gāju uz meditācijas nodarbībām - tās deva savu artavu tajā, lai es tiktu laukā no depresijas, man par viņu radies labs priekšstats. Neba katram cilvēkam ir tik ļoti veicies, ka viņam viedi vecāki un vecvecāki, kuri var iemācīt dzīves izpratni.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: August 29th, 2012 - 04:32 pm
(Permanent Link)
o, pastāsti par meditācijas nodarbībām - es laikam esmu par slinku, lai vnk lasītu par to grāmatās un saņemtos darīt :) kur gāji, kā bija?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 29th, 2012 - 11:44 pm
(Permanent Link)
Svirskis regulāri veido jaunas meditācijas apmācības grupas - vari draugiem.lv apskatīt viņa profilu. Notika Rīgā, bija jauki - pēc nodarbībām parasti bija baigais miers. :)
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: August 29th, 2012 - 08:05 pm
(Permanent Link)
Svirskis ir patiešām gudrs (arī akadēmiskajā izpratnē) cilvēks,ar milzu erudīciju un piedevām patīkamu raksturu.
Taču, pārskatot kopainu, man mati ceļas stāvus no domām par to, kādu antizinātnnisku sviestu lētticīgiem ļautiņiem bāž galvās tas sektantisko ezotēriķu pulciņš ar Buiķi priekšgalā.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 29th, 2012 - 11:42 pm
(Permanent Link)
Es tos pārējos pasniedzējus personīgi nepazīstu, tāpēc par to man nav viedokļa. Bet tas, ko meditācijas nodarbībās stāstīja Svirskis - tā arī bija ezotērika - garīgums, darbs ar sevi.
From:[info]hartmann
Date: August 30th, 2012 - 04:50 pm
(Permanent Link)
Reku taisni viens reklāmraksts uzradies, tieši par šo tēmu:
http://www.apollo.lv/zinas/iemacies-dzivot-laimigi/528668