missalise |
Parasti jau veikalos ir nevis medus, bet medus izstrādājums. Paša medus % tur ir minimāls klāt - smaržai. Labāk jau ir no pašiem biškopjiem ņemt - lai droši, ka ir ēdams.
Kādreiz tik traki nebija. :/
A tagad jau vairs nevar saprast, vai ir kāds produkts, kas nav kaut kā izstrādājums.
Nu vislabāk nenožēlot bik naudiņas un par kādiem 15 Ls nopirlt 3 litru burku ar īstu medu un tad man liekas, ka ziemai pietiek :) Ja gribi varu tev iedot bišnieka kontaktus :)
Un zāle, zāle, tā kādreiz bija zaļāka! :)))
(Reply)
Jā, es arī par šo esmu domājusi. Ka mainās produktu garša, piemēram, saldējuma "Pols" šokolāde vairs ne tuvu negaršo pēc tās biezās šokolādes kā pirms gadiem 20-30 :(
nju palasi sastāvu - sapratīsi - tur noteikti vieni augu tauki :/
Bet principā es tagad šaumīgi daudz laika pavadu veičos lasot visas etiķetes & sastāvdaļas, bet nu IR tā vērts - lai uz kkādiem augu taukiem neiegrābtos. Un garša ar uzreiz ir īstā :)))
Tu mani tagad sabaidīji... Kuru produktu etiķetes jo īpaši uzmanīgi jālasa? Jo es negribu nekādus augu taukus :(
es, par provi, nevaru vairs dabūt normālu rupjmaizi, nākās iztikt bez, bet vinnijs jau ir zināms kā ne pavisam labs.
jā, kad tikko izdomāja maizes jogurtus, tie bija tik garsigi.
par tiem es tevi saprotu un ari vairs neperku.
(Reply)
Un arī saldās kukurūzas nūjiņas, kas agrāk bija lielā kartona kastē vairs nav To vietā ir kaut kas cits, kas nemaz negaršo labi.
(Reply)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||