Nov. 24th, 2010 @ 09:11 am (no subject)
Vislaimīgāk es jūtos tad, kad man ir ļoti daudz kas jādara - bet nu tādas lietas, kuras es esmu pati uzņēmusies, nevis kāds man ir uzspiedis. Un dažādās jomās - kad ātri, ātri jāpārslēdzas no viena darāmā uz citu. Jo tad man visu laiku ir intersanti. Un man patīk tā žonglēšana - tad es jūtos dzīva un savā elementā. Un tad es arī daudz vairāk izdaru, kā arī laika plānošanas dēļ atpūta sanāk daudz sakarīgāka.
Un man ir nepieciešami izaicinājumi. Es gluži vienkārši "nepavelkos" uz to, kas ir pārāk vienkārši vai pārāk iepriekšparedzami.
Nākošais gads būs ļoti interesants. Ai, ko tur runāt - arī šī gada nogale solās būt spraiga. Un es gribu, lai tā ir spraiga. :) Uhhh. :)
About this Entry
From:[info]citronz
Date: November 24th, 2010 - 10:36 am
(Permanent Link)
Čau! Ooft :) Zeķes nekad neesi tamborējusi? it kā esmu izfunktierējusi apmēram, kā to papēdi dabūt gatavu, bet īsti droša nejūtos :D DOmāju, moš ko zini :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 24th, 2010 - 11:37 am
(Permanent Link)
Zeķes neesmu tamborējusi, bet esmu tamborējusi čībiņas - tām es sāku no pēdas. Bet es zinu, ka esot kaut kāda grāmata tieši par zeķu adīšanu un tamborēšanu. Un vēl viena lieta - es mēdzu visu tamborēt tā kā man pašai patīk - pa savam. Ja esi izdomājusi variantu, kas varētu derēt, tad uz priekšu. Jaunievedumi ir ļoti laba lieta. :)
From:[info]citronz
Date: November 24th, 2010 - 11:44 am
(Permanent Link)
Nu skaidrs. Kaut kādas pamācības manīju, bet līdz galam neiebraucu. Nu nekas, mēģināšu pa savam, ja nesanāks, vienmēr var mēģināt atkal :)
From:[info]loop
Date: November 24th, 2010 - 10:37 am
(Permanent Link)
:)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 24th, 2010 - 11:37 am
(Permanent Link)
;)