Oct. 26th, 2023 @ 08:02 am (no subject)
Vakar mamma piezvanīja un teica, ka brālis esot gana depresīvā noskaņojumā. Man tā kā tā vajadzēja viņa palīdzību, lai saprastu, kā īsti apieties ar https://www.midjourney.com/ , tāpēc sarunājām, ka vakarā viņš pieslēgsies manam kompim un man palīdzēs. Tā arī izdarījām. Sanāca tāda forša komunikācija, viņš palīdzēja man, bet savukārt pats uztaisīja dažas bildes sev - kas vajadzīgas viņa dziesmu noformējumiem. Man liekas, ka visforšākā komunikācija ir tad, kad Tu kopā ar kādu cilvēku sadarbojies kaut kādam labam kopīgam mērķim.

Lai Jums visiem laba diena šodien! Astroloģiski tagad skaitās ne sevišķi jauks laiks - aptumsumu koridors, ka ilgs līdz Mēness aptumsumam 28.oktobrī. Tāpēc mierīgi jāpārdzīvo šis laiks.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]eos
Date: October 26th, 2023 - 10:28 am
(Permanent Link)
Paldies.

Visvieglāk ar otru ir tad, kad Tu otrā redzi sevi. Šajā ierakstā daudz uzmundrinājuma, padoma un mierinājuma. Es cenšos tādus ierakstus veidot, milzīgs prieks, ka arī citi un Tu.
[User Picture Icon]
From:[info]kochka
Date: October 30th, 2023 - 10:00 pm
(Permanent Link)
Paldies par info. Par Mēness aptumsumu paturēju prātā visu pagājušo nedēļu, bet ne saistībā ar fizisko veselību. Taču svētdien tiešām kļuva gaišāk pēc neilgās, bet trakās slimošanas, kas sākās ceturtdien. Vakar tieši iedomājos par tavu ierakstu. Ceru, ka arī citiem cilvēkiem ir mierīgāk pēc 28.10.