Nov. 24th, 2021 @ 03:19 pm (no subject)
Vienmēr ir bijuši cilvēki, kuriem es aktīvi nepatīku. Skolas laikos es nenormāli nepatiku savai klases audzinātājai un lielai daļai klases biedru. Kad es pārgāju uz citu klasi, situācija kardināli mainījās. Pret mani sāka izturēties labi, es jutos tik ļoti laimīga un pateicīga par to. Visi, izņemot vienu puiku, bet es zinu arī, par ko viņš dusmojās uz mani.
Es biju atnākusi uz jauno klasi ar pīrādziņiem - lai visus pacienātu. Un visus arī pacienāju, izņemot to vienu puiku, jo viņš stāvēja ļoti tālu no manis - klases otrā galā - pie loga. Un man bija kauns tā pāri visai klasei iet un dot viņam tos pīrādziņus. Un tā nu es arī neaizgāju. Un pēc tam viņa attieksme pret mani mainījās. Viņš bija vienīgais, kas vairākus gadus samērā īgni un dzēlīgi pret mani izturējās. Līdz kādu reizi viņam bija kaut kādas problēmas - bija jāraksta kaut kāds radošais darbs literatūrā. Un tad es viņam starpbrīdī palīdzēju kaut ko uzskricelēt un salaboju pieturzīmes - attiecīgi - viņš dabūja labu atzīmi. Pēc tam viņa attieksme mainījās. Par sirdsdraugiem, protams, nekļuvām, bet viņa attieksme pret mani kļuva pieklājīga un neitrāla.

Parasti- ja es jūtu, ka es cilvēku besīju, es cenšos nebāzties viņam virsū un izturos atturīgi. Dažkārt tas ir nostrādājis tik labi, ka vēlāk mums pat ir izveidojusies tīri laba komunikācija.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]restart
Date: November 24th, 2021 - 06:08 pm
(Permanent Link)
Apskaužama pieredze.
Skolas laikā bija krietni daudz cilvēku, kuriem nekādi nepatiku, lai ko arī darītu vai nedarītu. Vēlāk arī tādi vienmēr ir bijuši, tikai mazākā skaitā.
Diezgan vēlu, bet, par laimi, tomēr kaut kad sapratu, ka par to nav vērts lauzīt galvu. Vienmēr būs cilvēki, kuriem es nepatikšu, lai ko arī nedarītu. Nu tad nevajag neko darīt ar viņiem. Lietderīgāk veltīt savu laiku cilvēkiem, ar kuriem ir abpusējas simpātijas.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 25th, 2021 - 07:54 am
(Permanent Link)
Tas gan. :) Tik forši ir komunicēt ar cilvēku, ar kuru kaut kādā jomā esi uz viena viļņa. :)
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: November 24th, 2021 - 09:22 pm
(Permanent Link)
tu vienmēr taisies par labiņo, un vienmēr kāds cits ir sliktais. man jau likās, ka te kautkas nav tīrs.
bet tad nāca kovids un tu parādīji savu patieso seju. interesanti, cik ātri tas notika.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 25th, 2021 - 08:01 am
(Permanent Link)
Kāpēc Tu tērē laiku un raksti komentārus sev netīkama cilvēka žurnālā? Varbūt labāk tā vietā ieliec kādu savu zīmējumu cibā - cik atceros, tie Tev bija glīti.