Aug. 20th, 2020 @ 07:58 am (no subject)
Esmu mazliet vīlusies tajā tālākizglītības programmā pieaugušajiem "Scenārija veidošana", jo izrādās, ka tā principā ir tie paši dramaturģijas kursi, kurus es izgāju pirms kāda laika. :( Tikai šajos nebūs Justīnes Kļavas, no kuras tajos kursos sanāca iemācīties visvairāk, jo es viņu vienkārši vislabāk sapratu.

Stulbi, ka tad, kad pieteicos, nebija norādīts, kas tos kursus pasniegs. Kad uzzināju, pieteikšanās uz citiem kursiem jau bija beigusies un es domāju - varbūt tomēr vienam pasniedzējam ir dažādas mācību programmas - vienā viņš akcentē uzmanību uz ko vienu, bet citā - uz citu. Bet nekā - pirmajā nodarbībā pat visi piemēri bija tādi paši. :(

Ja vēl viņš neprasītu obligāto video pieslēgšanos, tad varētu paralēli darīt kaut kādus mājas darbus un klausīties, bet ja jāsēž pie datora, tad nezinu - diez kas nav. Tie iepriekšējie kursi bija baigi ok - reizi nedēļā četras stundas. Tagad tie ir trīs reizes nedēļā pa četrām stundām. Manuprāt, neveiksmīgs grafiks- it īpaši tiem cilvēkiem, kuriem ir ģimenes un bērni. Un es taču pat speciāli interesējos - pirms pieteikšanās - kad būs nodarbības. Man pateica - būšot no sešiem līdz desmitiem vakarā. Bet aizmirsa piebilst nodarbību biežumu nedēļā. :(

Nu, ok, nākošgad būšu gudrāka. Zvanīšu un interesēšos par daudz sīkākām niansēm - par pasniedzējiem, par nodarbību biežumu, par visu ko.

Kādus labus kursus jūs esat izgājuši tajā pieaugušo izglītības programmā un varat ieteikt?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: August 20th, 2020 - 10:31 am
(Permanent Link)
drīkst palūgt linku, kas tā par pieaugušo programmu?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 20th, 2020 - 03:05 pm
(Permanent Link)
Vairs tāda nav, jo ir beigusies pieteikšanās, bet katru gadu var pieteikties dažāda veida mācībām ar ES līdzfinansējumu - https://macibaspieaugusajiem.lv/ .
[User Picture Icon]
From:[info]adele_varbut
Date: August 20th, 2020 - 10:41 am
(Permanent Link)
Vai nav tā, ka var bez jebkādām sankcijām no tā kursa atteikties? Ja vien tev nevajag apliecinājumu par tā nokārtošanu.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: August 20th, 2020 - 10:52 am
(Permanent Link)
Man bija jēdzīgi, bet diez vai tev intresēs- par datu aizsardzību:)
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: August 20th, 2020 - 01:36 pm
(Permanent Link)
Arī šobrīd mācos - digitālo mārketingu. Ir savi plusi, savi mīnusi.
Mīnusi - trīs reizes nedēļā pa 3,5 stundām - diezgan ļoti intensīvi, bet no otras puses - jau septembrī būsim galā un zināšanas neizšķīst citā informācijā pusgada laikā. Plusi - mums nav ar video jāpieslēdzas - tikai jābūt klausīšanās režīmā, līdz ar to paralēli var darīt, ko vien sirds kāro. Par nodarbību saturu arī pagaidām esmu 50/50 sajūtās - ir šis tas vērtīgs, bet daudz kas arī ļoti basic līmenī vai vienkārši ļoti lēni un vienmuļi pasniegts. Kā arī pasniedzēja daudz ko rāda, kā darīt iekš Photoshop, bet no kursantiem tāds ir labi ja dažiem cilvēkiem, līdz ar to - ne pārāk lietderīgi..