Feb. 21st, 2020 @ 10:36 am (no subject)
Man ir doma mājās uz kompja desktopa uzlikt bilžu kolāžu ar bildēm, kuras man ļoti patīk un iedvesmo. Kāpēc? Jo es nesen secināju, ka man šobrīd ekrānsaudzētājs uz datora ir dabas ainava - ezers uz kalnu fona - ļoti līdzīgs tam, kādu mēs tikko redzējām Īrijā. Bet pirms tam man uz ekrānsaudzētāja bija glītas virtuves foto. Un man mājās šobrīd ir glīta virtuvīte. Un vēl man kādreiz uz datora samērā ilgu laiku stāvēja bilde ar zīmējumu. To, no kurienes šis zīmējums, visticamāk, nācis, es sapratu pēc kādiem pāris gadiem, kad nonācu Dienvidāfrikā un šādus zīmējumus kā suvenīrus tirgoja Durbanas tirgū.
Vēlmes jau patiesībā mēdz piepildīties. Glavenais nosacījums - lai tās būtu īstas un pa īstam tavējās. Tādā - bezmaz šūnu līmenī - ka tu zini, ka tas ir tavs.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]runcis
Date: February 21st, 2020 - 10:59 am
(Permanent Link)
Jā, tas ir apbrīnojami, kā lietas un notikumi piepildās. Tas, kas ir paša uzrakstīts un ar bildi, zīmējumu vai kā citādi vizualizēts.
Vision board.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: February 21st, 2020 - 10:16 pm
(Permanent Link)
Patiesībā notiek tikai tas, kas ir saskaņā ar Visumu, Kosmosu, ar Visuma likumiem, Dieva prātu - var dēvēt kā vēlas. Ar cilvēka gribu ir maz sakara. Cilvēks drīzāk intuitīvi nojauš. Tādas maģiskas brīnumdarbības ir pamatīga ilūzija. Katrā ziņā dzīvē notiks tikai tas, kas nenodarīs nevienam pāri un būs saskanīgs ar Visu, kas Ir.