Jun. 3rd, 2019 @ 08:29 am (no subject)
Tags: ,

Brīvdienās biju laukos, mammucītim bija dzimšanas diena, tad nu ēdām kūku, viņai derēja manis uzdāvinātās kurpes (ja man kurpes ir ļoti ērtas un mazliet pat par platu, tad es zinu, ka mammai derēs), tad mēs runājām par puķēm un augiem, ko vajadzētu sastādīt ap māju. Un pēc tam viņa skatījās izrādi Latgola.lv, ko rādīja pa TV. Man tik ļoti patīk dzirdēt viņas smieklus, redzēt viņas smaidu. Es esmu ļoti pateicīga Dieviņam par to, ka mammucītim ir labāk. Viņai piezvanīja draudzene, māsa, es dzirdēju, kā viņa runā pa telefonu un saka - šodien Missalisīte atbraukusi. Un man tik silti ap sirdi palika, ka viņa par mani tik mīļi runā. Viens no lielākajiem laimes avotiem - redzēt, ka mīļie cilvēki ir laimīgi (vai vismaz priecīgi un labā noskaņojumā). Es pati savukārt kārtoju brāļa dziesmu tekstus. Man vispār kārtošanas darbi gan diezgan labi padodas, gan arī visai labi patīk. Kādas septiņas stundas paskrēja vēja spārniem, pat īsti tās nemanīju. Dziesmu teksti latviešu valdodā, dziesmu teksti citās valodās. Atsevišķi - kaudzīte ar dziesmu grāmatām no kāzām un jubilejām. Atsevišķi - mičošanas dziesmu teksti. Atsevišķi - Ziemassvētku un Jaunā gada dziesmas. Atsevišķi - kristīgās dziesmas. Pēc tam dziesmu tekstus latviešu valodā sakārtoju alfabētiskā secībā pēc pirmā burta, saliekot mapēs ar sadalītājiem.

Vispār - viens no maniem principiem, ja kādreiz ir jātiek ar kādu lielāku jūkli vai arī kaut kādu pamatīgāku bardaku, kad īsti nevar saprast, no kura gala lai ķeras klāt, ir - sākt no vienas malas. Ar uzsvaru uz vārdu "sākt".
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: June 3rd, 2019 - 10:51 am
(Permanent Link)
pēdējais teikums ir - acis darba izbijās... kas notiek ļoti bieži.
[User Picture Icon]
From:[info]arrianda
Date: June 3rd, 2019 - 02:05 pm
(Permanent Link)
Man ir līdzīgi. Kad man ir daudz darba vienlaikus, es apstājos, uzelpoju un sāku no viena gala risināt, un viss sakārtojas.