Feb. 5th, 2018 @ 08:02 am (no subject)

Vakar pieliku aizkarus visām istabām, allelulja, alleluja. Vēl drusku ar apakšmalu pašam lielajam logam būs jāpiestrādā, bet nekas tāds traģisks, brīvā brīdī pieķeršos un izdarīšu. Manuprāt, izskatās visai pieklājīgi. :) Būs jāparēķina, cik man tie galu galā ir izmaksājuši.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: February 5th, 2018 - 09:08 pm
(Permanent Link)
Urrā! :)
Nekad īsti neesmu sapratusi, kāpēc galdauti un aizkari ir narkotiku cenā, visur. Jā, un palagi. It kā taču nav izšūti ar briljantiem? :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 6th, 2018 - 08:22 am
(Permanent Link)
Es arī tāpat domāju, kamēr nepieķēros pati klāt. :D Ķēpīgi. Milzīgi auduma gabali, kurus reāli dzīvoklī var tikai uz grīdas (un arī ne pilnā platumā) izklāt un tad pa malām dancot apkārt, lai visus dabūtu pareizā un vienādā garumā. Tā kā es vēl neesmu arī tik ļoti pieredzējusi šuvēja, es visas vīles arī spraudu ar adatiņām pirms šūšanas, lai pārliecinātos, ka tās visur būs vienādas. Pietiek, ko noņemties.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: February 6th, 2018 - 07:57 pm
(Permanent Link)
Bet ir taču mega lielas ķīnas industrijas, kas visu tempos šuj, ne mājās uz grīdas. Tāpēc man uz svētkiem nekad nav tematisku svētku galdautu, tiešām žēl izmest 5-7 eiro par nelielu lupatiņu 50x30, kuru tāpat cauru gadu uz galda neturēsi.