Aug. 23rd, 2017 @ 08:02 pm (no subject)
Man šodien vecākajai brāļa meitiņai dzimšanas diena. 7 gadi. Brālis no rīta ar meitenēm bija kino, pēc tam bija uz Spices Lido spēļu laukumā, pēc tam bijām Makdonaldā, pēc tam iegājām vēl Rozes grāmatnīcā.
Baigi traki īstenībā ir ar tām dārgajām mantām. Viņām ir māsīca, kura ir visai turīgu vecāku meita un viņai ir daudz tādu ļoti krutu mantu. Šodien mana krustmeita apraudājās, jo brālis teica, ka nevar nopirkt to Silivanu ģimenītes bērnistabu - tā veikalā maksāja 30 Eur. Es mēģināju ar viņu aprunāties un ierosināju, ka varbūt to mantu - ja viņai tā tik ļoti patīk, varētu pamazītēm sakrāt (jo šad un tad viņai kāds uzdāvina arī naudu). Tad viņa tā kā nomierinājās. Nu, nav jau tā, ka viņām nekas netiktu pirkts arī no tādām dārgākām mantām. Bet nu sarežģīti. Bet kopumā tomēr forši ietusējām. :)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: August 23rd, 2017 - 09:26 pm
(Permanent Link)
Manam vecākajam puikam ,kad viņam bija drusku mazāk (6-8), bija vienošanās, ka ne vairāk par vienu mantiņu mēnesī (un te nebija runa par krutām lietām, bet gan par figņām, ko var RIMI nopirkt par mazām naudiņām). Savukārt tagad, jā, krāj no savas kabatas naudas.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: August 23rd, 2017 - 11:59 pm
(Permanent Link)
Paskat, kā Tu esi pirmo teikumu uzrakstījusi :) Tev ar brāļa bērniņiem, izklausās/lasās, ir izteikti ciešas mīļumattiecības :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 24th, 2017 - 07:53 am
(Permanent Link)
Es viņas mīlu, lai gan ne pārāk bieži viņas satieku. Bet nu tad, kad aizbraucu, tad jā, tad obligāti ir tā kārtīgi ar viņām paspēlēties un parunāties. Viņas ir ļoti mīļas meitenes. :)