Jul. 21st, 2017 @ 05:19 pm (no subject)

Prātojot par skapīšiem virtuvei, ir pierasts, ka blakus plītij parasti ieliek to izvelkamo plauktu visa apakšējā skapīša augstumā, kura augšējā plauktā glabā eļļu, citas pudeles, virtuves lāpstiņas u.c. , apakšējā plauktā - vēl kaut ko. Man virtuvē tāda nav bijusi, tāpēc nevaru iedomāties - vai ikdienā tas ir ērti? Ja augšā ir tas mehānisms, tad eļļas pudele ir jāņem no sāniem - Tas, manuprāt - jeb manās iedomās, nav diez ko ērti. Vai arī esmu redzējusi, ka apskšā tam plauktam glabā garšvielas, bet tad jau tur vispār ir jāpieliecas, kamēr tagad man tās garšvielas stāv tā ļoti pa rokai. Varbūt jūs varat pakomentēt man to šauro izvelkamo plauktu - ir jēga tādu likt virtuvē vai arī nē? Vai arī to ir jēga likt tikai tajā gadījumā, ja neko citu tajā vietā ielikt nevar (Bet varbūt tomēr šaura augsta atvilktne tomēr būtu labāka).
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: July 21st, 2017 - 05:45 pm
(Permanent Link)
tur var iekārt vītinātu teļa kāju
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 21st, 2017 - 06:26 pm
(Permanent Link)
Vēl tikai jāatrod teļš, ko vītināt un pie reizes sirdsdrapes visām manām vegāniskajām draudzenēm, kas pieteiksies uz sālsmaizi. :D
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: July 21st, 2017 - 06:02 pm
(Permanent Link)
nu nez- ja es tādu liktu , tad drīzāk tikai augšā.
bet atkal- tādu taisīt atveramu/aizveramu man liekas nepraktiski noķēpāsies ātrāk.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: July 22nd, 2017 - 02:09 am
(Permanent Link)
Pieredze ceļojot un dzīvojot ilgtermiņā dažādos dzīvokļos. Lai kas tev tur būs, tu pieradīsi (fiziski, ar kustībām, neapzināti) paņemt kaut ko konkrēti tur un tur. Kad pierodi, viss ir ērti. Eļļu tāpat tur plauktiņos, garšvielas - kā kurš paradis. Mans ieradums, ka lejā vispār ir miskaste un katli. Kaut kā tā arī vispār joprojām pasaulē iekārto. Bet nu vienmēr jau ir kaut kādi mega krutie 'dizaineri' no Marsa, kuriem iemācīts citādi un kuri cenšas pārdod ko citādu.
Iesaku netērēt naudu kaut kādām fīčām, kurām patiesībā nav nekādas jēgas, tikai barot tirgotāju.
Dikti atvainojos, nespēju par to konkrēto šauro atvilktni saprast, kas tā tāda vispār :)