Nov. 3rd, 2016 @ 08:41 am (no subject)
Viena vēdiskā astroloģe jau otro mēnesi paredz vai nu Trampa uzvaru vai arī to, ka ja pat gadījumā uzvarēs Klintone, tad atklāsies tādi fakti, ka pie varas tomēr nonākšot Tramps. Tad nu paskatīsimies. Viņa saka, ka šoruden vispār tāds laiks, ka šoruden gaismā nākšot daudz netīru noslēpumu - it īpaši to, kas saistīti ar politiku. Nu, paskatīsimies.
About this Entry
From:[info]fedrs
Date: November 3rd, 2016 - 09:55 am
(Permanent Link)
Manā horoskopā reiz bija rakstīts, ka vai nu saņemšu vai nesaņemšu ziņu no tuviniekem. Neticami, bet pareģojums piepildījās. Kopš tās reizes vairs neko neuzsāku, nekonsultējies ar astrologu.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: November 3rd, 2016 - 01:17 pm
(Permanent Link)
Neticu nevienam astrologam uz 100%. Nācies tik daudz reižu lažas dzirdēt. Bet tīri reāli pēc tā, kāda noskaņa valda manos FB draugos no ASV, Tramps ir līderos.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 3rd, 2016 - 01:49 pm
(Permanent Link)
Es pati mācos vēdisko astroloģiju un - jo dziļāk mācos, jo vairāk saprotu, ka likumsakarības u.t.t. tur ir, bet - ir ļoti maz tādu izcilu speciālistu, kuri mācētu visu to pareizi iztulkot. Turklāt ar astrologiem ir tāpat kā ar ārstiem vai citiem speciālistiem - vienam der un baigi labi, bet citam - nē - nav uz viena viļņa un neder.
Bet par Trampu viņa teica jau tad, kad vēl Klintone bija līderos. Nu, redzēsim.
From:[info]perfekta
Date: November 3rd, 2016 - 03:11 pm
(Permanent Link)
Šis tiešām ir interesants laiks politiski. Nu redzēs, kas nāks gaismā.
Bet tās divas izveles, kas tikušas Amerikai. Neapskaužami, bet laikam likumsakarīgi.