Jun. 16th, 2016 @ 10:41 am (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: June 16th, 2016 - 11:42 am
(Permanent Link)
vasarai paliek ļoti daudz un interesanti ēdieni:)))
ja lasi kihelkonnu - var atrast labu pamatojumu tam un rezultātus.

griķi? lēcas?
ķirbju biezzupas es regulāri taisu ar kokospienu, ir gardi bez sieriem.
( visas citas dārzeņu biezzupas var tāpat)
šitāds variants http://bio.lv/lv/garsvielas-buljoni-etii/2068-rapunzel-dzidrais-darzenu-buljons.html ir labs garšvielu nelietotājiem

[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: June 16th, 2016 - 11:43 am
(Permanent Link)
un tas nav traki, tas ir forši un pilnīgi normāli. ( olas var?)

http://vegan.lv/ - ir sadaļa receptes
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: June 16th, 2016 - 12:13 pm
(Permanent Link)
Buljonā ir norādīts raugs,bet tas ir aizliegtajā sarakstā :(
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: June 16th, 2016 - 12:49 pm
(Permanent Link)
tur jāskatās kurš raugs ir aizliegts.
jo tas sausais raugs, ko pievieno tādiem buljoniem, un ko ēd arī tāpat ir cits nekā piem maizes cepšanas raugs
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: June 16th, 2016 - 02:08 pm
(Permanent Link)
Ar mandeļu pienu arī ir ok? Man kokoss arī aizliegto produktu sarakstā. :)
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: June 16th, 2016 - 02:12 pm
(Permanent Link)
tad drīzāk- auzu krējumu

( ar ko kokoss noziedzies?)