Jun. 16th, 2016 @ 10:41 am (no subject)
Lai savestu organismu kārtībā, man no pārtikā lietojamajiem produktiem uz pāris mēnešiem ir jāizslēdz piens un piena produkti (izņemto Gee sviestu), baltie milti un rīsi, cukurs, kā arī gaļa, raugs un kartupeļi. Zivis un sēnes dažkārt drīkstu ēst (ne biežāk kā pāris reizes nedēļā).
Un te nu es esmu izaicinājuma priekšā - ko īsti lai ēd? Jo pārsvarā manu uzturu veidoja dārzeņi, piena produkti, basmati rīsi. Atmest ar roku šim visam nav variants, jo es gribu atkal būt sprigana un veselīga, nevis tūkstoš un vienas kaites nomocīta.
Slikti tas, ka es nepārzinu visus tos garšvielu smalkumus un vispār - neesmu baigā pavāre, attiecīgi - man tie ēdieni var sanākt pliekani, kas savukārt var kādā brīdī likt man atmest ar roku tam visam (to es ļoti negribu).

Tāpēc tagad mēģinu atcerēties vienkāršu, bet garšīgu ēdienu receptes. Prātā nāk pelēkie zirņi vai arī šķelto zirņu biezenis ar ceptiem sīpoliem. Tomātu, avokado salāti ar citrona sulu. Varbūt dārzeņu krēmzupas varētu gatavot ar mandeļu vai auzu pienu? Bet bez siera garšos, droši vien, pliekani. :( Aijj, sarežģīti.
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.