Aug. 29th, 2013 @ 12:42 pm (no subject)
No tādiem daudzmaz zināmiem veikalu tīkliem man vislabāk patīk Mego. Tur kaut kā pamanās būt tieši tas, kas man vajadzīgs un ko es gribu. Kādreiz, kad dzīvoju kojās, tas bija mans parastais iepirkšanās veikals. Žēl, ka šobrīd dzīvesvietas tuvumā tāda nav.
About this Entry
From:[info]kim
Date: August 29th, 2013 - 12:55 pm
(Permanent Link)
Esmu priecīga, ka man tagad netālu no mājām ir gan Maxima, gan Rimi. Vairākus gadus iepirkos Mego un man nepatika ne krieviskā vide, ne pārdevēju attieksme (mierīgi brauc virsū ar ratiņiem, ja tu stāvi pie plaukta un skaties produktus), ne tas, ka "Akcijas cena!!!" plauktā ir samesti produkti, kuriem termiņš beidzies jau mēnesi atpakaļ, ne tas, ka pārdevējas uzskata par normālu kasē griezt sev nagus, utt. Un vienreiz nopirku paku ar garnelēm, kas izrādījās kaut kur pa vīli izirusi - kāds bija sagrābis visus netīrumus no saldētavas un sametis tajā saplēstajā garneļu pakā un aizlīmējis ciet. Pretīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 29th, 2013 - 01:00 pm
(Permanent Link)
Uii, tad gan Tev kaut kāds riebīgs Mego gadījies. :( Man kādreiz bija tas, kas Teikā un tagad ik pa brīdim gadās tas, kas Jēkaba ielā. Un abi ir ļoti feini.
From:[info]kim
Date: August 29th, 2013 - 01:04 pm
(Permanent Link)
Jā, varētu būt, ka atrašanās vietai ir liela nozīme. Kā mēs zinām, Pļavnieki nav tā pati fifīgākā vieta Rīgā :D
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: August 29th, 2013 - 01:22 pm
(Permanent Link)
oi,man arī pavisam nelāga pieredze ar Mego - senos laikos uz Matīsa ielas un tagad reizumis tai Jēkabielā - es nekad nevaru dabūt to,ko kārojas :D

bet es pa lielam tolerēju tikai rimi un arī tikai lielos, bet tagad arī tur viss ir pārkārtots un neko nevar atrast :D
From:[info]citronz
Date: August 29th, 2013 - 09:52 pm
(Permanent Link)
Mums kā reiz Mego ir pēc piena skrejamais veikals, jo tieši blakus, bet tā cenšos no tā izvairīties. Gandrīz viss ir dārgāks un švakā izvēlē. Vislabprātāk dodos uz lielo Maximu vai vismaz Rimi.