.sic transit... pasaules pūkainums.

pirmo reizi nopirku lielu cūkas kaulu un pēcāk noskatījos, kā mūsu mīlīgais, pūkainais kucēns pārvēršas par rūcošu, mežonīgu plēsēju. gandrīz asariņa nobira.

Comments

gloria mundī. runā, ka suņiem nevarot dot cūkgaļu.
jo apēd dvēseli vai džinu?!
bet vispār mums vetārsts ieteica lielo kaulu nopirkt un novārtīt, tā gaļa tur ļoti maz klāt, vienkārši zobus patrīt, viņai tagad kaut kad mainīsies, niezot smaganas.
a liellopu var dot? jo tas pats dakteris teica, ka vajag tik lielu, ka nevar sagrauzt.
jā, liellopu var. un, jā, tad, ja var sagrauzt, var visādi skrimšļi saķerties zobos vai vēl trakāk - zarnās. par to cūku - vienīgais arguments, ko esmu lasījusi jau apzinātā vecumā, ir tas, ka tajā gaļā var būt kaut kāds briesmīgs vīruss, kas sunīšiem ir ļoti bīstams. taču tad, ja novāra, tam taču vajadzētu pazust, tā kā, vot, nezinu.
vienīgais briesmīgais no gaļas iegūstamais vīruss, ko atceros no bioloģijas stundām, ir tārpi muskuļos, kurus nekādi nevar dabūt ārā, bet tas nav vīruss un metas cilvēkiem.
bet mana iztēle jau uzbūra pāris pārāk izteiksmīgas ainas ar Pogu =/
re, atradu kaut kādā blogā "suniskakis.ucoz.lv": Kategoriski aizliegts barot ar aitas un cūkas gaļu, ņemot vērā to, ka jēlā cūkgaļā visbiežāk sastopams suņu mēris (gaļēdāju mēris Pestis canum). Abas šīs gaļas šķirnes izraisa gremošanas traucējumus. Tās ir pārāk smagi pārstrādājamas suņa aknām.
pff. paldies, tu esi īsts brūss viliss - izglābi pasauli, nē, bet pogu.

September 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Powered by Sviesta Ciba