05 August 2009 @ 11:13 pm
1. diena - 1045 km  
Nu tā, braucām un braucām, kopumā 1045 km - sākot no kādiem 5:30 rīta, līdz ap 21:00 pēc vietējā laika...
Izbraukšanu no Latvijas neatceros, tāpat kā to, kā nokļuvu mašīnas aizmugurējā sēdeklī. Lietuvu arī nogulēju. Tā patiesi pirmo reizi attapos kaut kur Polijā... kur tieši - nav ne jausmas. Polija visa izskatās pēc lielas apdzīvotas vietas, ar īslaicīgiem ātrgaitas ceļu iespraudumiem.
Viss it kā labi. Vienīgi jau dienas pirmajā daļā redzēju avāriju, diezgan smagu. Vēlāk kāda purva malā mani sabiedēja čūska :) Visādi citādi - Varšava nebija tik traka kā visi to bija prognozējuši, bet krēslainā Krakova izskatījās patiesi burvīga. Mani, protams, apbūra Krakovā redzētais, izgaismotais burinieks :)
Vēl viena laba lieta - mums ir veselas divas navigācijas sistēmas: viena visai tradicionāla, pie automašīnas stikla lipināmā, bet otra ir Agris :) Viņam ir iekšēja (tb iebūvētā) navigācija jeb kaut kāda mistiski laba orientēšanās telpā un ceļu sistēmās...
Un vispār - apbrīna mūsu šoferim - 1045 km vienā dienā nav joka lieta ;) Es tik ik pa brīdim salēju krūzītē enerģijas dzērienu :)
***
Beidzot esam nonākuši vietā, kur nav jāatrodas čokura stāvoklī :) vēl nedaudz virtuālas atslodzes un dosimies gulēt, lai rītā turpinātu ceļu. Izrādās, ka galamērķis jau ir daudz tuvāk, nekā mums likās :)
 
 
( Post a new comment )
[info]thehe on August 6th, 2009 - 12:07 am
1) Čokura stāvoklī :D Tu visu laiku biji normāli izgūlies pa visu pakaļējo beņķi :P

2) Galamērķis ir tieši tik tālu, cik man likās, ka vēl būtu jābūt.. ;)
(Reply) (Thread) (Link)
minikin: Vavere[info]minikin on August 6th, 2009 - 12:27 am
Nu kamõn, baigi jau tur varēja izgulties... viss aizkrauts ar Agra somām un mūsu kalnu zābakiem :D Citādāk kā par čokuru es to nosaukt nespēju... Par gulēšanu priekšējā sēdeklī nemaz nerunājot...
(Reply) (Parent) (Link)
[info]just_fly on August 6th, 2009 - 09:11 am
uz kurieni dodieties?
(Reply) (Thread) (Link)
minikin: Vavere[info]minikin on August 9th, 2009 - 12:07 am
Uz Augstajiem Tatriem :)
(Reply) (Parent) (Link)