mind_unit - Par asarām. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par asarām. [24. Nov 2021|11:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Maskas un lokdauns. Vakcinācija. Atkal lokdauns. Ierobežojumi - strādāt, mācīties, ceļot.. Komandantstunda, skarbāka nekā vācu okupācijas laikā, un atkal ierobežojumi. Obligāta vakcinācija. QR kodi. Vakcinācija ar trešo devu. Tagad arī testēšana, neatkarīgi no vakcinācijas fakta. Viss uz pastāvīgas izšķērdības fona no valdības puses. Viena apdiršanās pēc otras! Sākot ar vakcīnu iepirkumiem un līdz prezidenta flīģeļiem. Sākot ar to ka miljonus izmaksājušais, kroplais ē-veselības portāls nespēj tik vien kā nodrošināt platformu vakcinācijas organizēšanas elektroniskajai daļai, beidzot ar mistisku gaisa kvalitātes mērītāju iegādi skolām konkursā, kura uzvarētājs bija visai Rīgai jau labu laiku iepriekš zināms! Tautā pat paši optimistiskākie un nosvērtāki ļaudis sāk kurnēt un neapmierinātība rūgst ar katru dienu. Šodien redzēju veikalā traci kuru sacēla vīrs kura uzrādīto qr pārdevēja nevarēja noskenēt, jo viņš bija nodrukāts uz printera kam, acīm redzot, tinte vai toneris gāja uz beigām un vēl pa kabatu brangi pabružāts. Nākošais klients izvilka telefonu ar sadauzītu ekrānu un to plaisu dēļ atkal nekas neskenējās un atkal dusmas! Uzsprāga arī pārdevēja. Ar dusmu asarām acīs! Cik tādu savas dusmas uz viņu dienas laikā izgāž? Cik daudz rūgtuma, traču un sabojātu garastāvokļu tikai dēļ šī? Būsim cilvēki, neizgāzīsim savas dusmas un sarūgtinājumu par šo situāciju uz tiem, kas ne pie kā nav vainīgi un dara savu darbu! Nav tas piečuks tik liela nauda, lai neizdrukātu to kodu uz plastikāta, vai vismaz kvalitatīvi uz papīra, ja tu apzinies ka telefonā viņu meklēsi stundu un kavēsi visu rindu, vai tavs telefons vispār ir sasists. Izdrukāji uz papīra? Nu, nežmurdzi viņu pa kabatām! Nēsā makā, ielaminē. Rūpējies pats par savām ērtībām un respektē citus!
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]resort
Date:24. Novembris 2021 - 14:02
(Link)
Iekļauties apdirsušā sistēmā nav risinājums. Saprotu, ka pārdevēja parastā jau nebūs tā, kas viena pati tūlīt sistēmu apgāzīs. Bet paklausīgāk balstīt kroplu segregāciju, lai pārdevējai būtu sirdsmiers? Paldies nē, mēs visi šajā esam kopā. Arī pārdevēja. Visiem arī būs savs nemiers jāpauž un vēlams pret virskungiem.
From:[info]mind_unit
Date:24. Novembris 2021 - 16:46
(Link)
Aha, cīnītāji ar sistēmu.. Kā tad.. Varu atklāt - nav nekādas īpašas ar varu uzspiestas sistēmas. Kādi esam paši mēs - tāda arī sistēma. Sabiedrības spogulis. Neizglītoti, stulbi patērētāji, kas meklē tikai savu personisko labumu un skatās ko var paņemt un iegūt nevis dot un radīt. Tas ko tu sauc par virskungiem - ir esence no mums - stulbi bezatbildīgi, alkatīgi, godkārīgi ļautiņi. Vaidelotis atradies! Saulvedis, vai zinies!
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:24. Novembris 2021 - 21:01
(Link)
Okej, būt labam pret līdzpilsoņiem ir labi un es pats esmu dažreiz mēģinājis aizstāvēt pārdevējas/kasieres/māsiņas pret nagliem kretīniem, kas uzskata sevi par pasaules nabu, bet tas neatceļ to, ka dusmas ir pamatotas un tās jāizgāž uz tiem, kas ir to cēloņi. Samierināšanās un spēlēšana līdzi farsam ir tas, kas ļauj pastāvēt Sovokam. Ja ir sovoks galvā, tad ir sovoks visapkārt.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:24. Novembris 2021 - 14:32
(Link)
"Komandantstunda, skarbāka nekā vācu okupācijas laikā"

Kur tas tā ir?
From:[info]mind_unit
Date:24. Novembris 2021 - 16:39
(Link)
Kaut kur uzdūros faktam, ka tad esot bijusi no 22:00 nevis no 20:00 kā tagad. Varbūt paironizēju nevietā, bet tomēr. Ir par ko aizdomāties.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:24. Novembris 2021 - 17:00
(Link)
Paga, bet vai tad Latvijā tagad ir komandantstunda no 20:00? Un vai vispār bija komandantstunda? Tā mājsēde jau bija krietni maigāks pasākums, es tā saprotu, izrakstīji sev papīru un devies, kur vajag, tā kaut kā.
From:[info]mind_unit
Date:24. Novembris 2021 - 17:11
(Link)
Bija, bija. Bodes bija ciet jau 19:00 lai visi 20:00 būtu savos sprostiņos. Protams, varēja jau kaut kā blēdīties, tur darbs, suns un sieva dzemdē, bet in general - visi tupēja mājās. Covid, viņš tāds - visu dienu neko - un tad pēkšņi 20:00 kā UZKLUPS!!!!
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:24. Novembris 2021 - 19:00
(Link)
Man komandantstunda asociējas ar stingru liegumu iet laukā, par kura pārkāpšanu nošauj vai tamlīdzīgi. Un nekāda tur suņu vadāšana.

Man personīgi nebūtu nekādu problēmu, es pēc 19iem visbiežāk nekur ārā nemaz neeju.
From:[info]mind_unit
Date:24. Novembris 2021 - 19:23
(Link)
Dažreiz šķiet ka nošaušana būtu daudz jaukāk, nekā tupēt mājās un zaudēt klientus, apgrozījumu, kontraktus, labākos darbiniekus, sociālās saites.. Domāt kā un no kā samaksāt tekošos izdevumus. Mani tracina situācijas kurās es nespēju plānot vai ietekmēt nākotni. Tikai ķepuroties pa šķēršļu joslu ko 100 idioti kas pārtiek no maniem nodokļiem izvieto manā priekšā jau otro gadu, bez jeb kādās konsekvences, sistēmas un jēgas.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:25. Novembris 2021 - 10:27
(Link)
Tas jau ir kaut kas cits, par ko tu te raksti - tā ir darba un ienākumu zaudēšana.

Par plāniem un nākotni es gan sev, gan citiem iesaku pieturēties pie kāda amerikāņu prezidenta teiktā - planning is everything, plans are nothing. Proti, tu vari plānot un štukot par nākotni, bet tev ir jābūt gatavam mainīties un piemēroties apstākļiem, kas vairs nav tie, kādus tu biji iedomājies.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:24. Novembris 2021 - 20:28
(Link)
Tad tu gaidīsi (vai cerēsi), kad sāks šaut, lai beidzot attaptos no sava prāta aptumsuma?
From:[info]mind_unit
Date:25. Novembris 2021 - 12:50
(Link)
Jauki ka Tu mums te tāds vieds, pilnas ar idejām un attapies no prāta aptumsuma! Gatavs atrisināt jebkuras problēmas! Partiju dibināsi un uzvarēsi demokrātiskās vēlēšanās? Jeb ar ieročiem rokās paņemsi varu un ieviesīsi kārtību? Nē! Pirdīsi dīvānā, dirsīsi cibā un vainosi visus citus tumsonībā!
From:[info]3koma14vs007
Date:25. Novembris 2021 - 16:00
(Link)
Un kāpēc tad tu te vaidi par to, ka ir slikti pie mums, bet tajā pašā laikā apdirs cilvēku, kurš nevis ir viens no vainīgajiem pie šī sliktuma, bet gan, tieši otrādi, tādiem kā tev cenšas parādīt, kuri ir pie tā visa posta vainīgi?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Novembris 2021 - 21:14
(Link)
Problēmas apzināšanās vien jau ir liela vērtība. Ja lielākā daļa tautas apzinās kas notiek un izrāda pretestību, tad pat nav vajadzīgi ekstrēmi mēri, lai salauztu vannabī tirānu plānus. Tie vienkārši nestrādās, jo pret saliedētu un saprotošu cilvēku masu ir ļoti grūti uzlikt uzmauktus. Galu galā arī poitķi un birokrāti ir tautas daļa, kurai nākas būt kontaktā ar "ierindas plebu".
Ja lielākā daļa tomēr pakļaujas melu un diktatūras politikai, tad ir sovoks nr kārtējais.