10 February 2022 @ 08:35 am
 
Aaargh! Kā mani trigero un sanikno, kad es atkal un atkal redzu kaut kādus rakstus, kur totāli lohi cīnās par LGBT 'tiesībām' skolās. For fucking fucks sakes lohi - skolēniem , it sevišķi mazākajiem bērniem, vispār nevajag domāt par seksualitāti, as it is grossly age inappropriate, what the actual fuck. There is a reason why they rate movies, music and such, dēļ seksualitātes - nieviens sakarīgs cilvēks negrib bērniem bāzt sejā seksualitāti. It is satanic and yucky and gross. So atšujaties un krataties ellē visi pesteļi un ellešķīgie grēka farizeji. Šādi ievainot bērnus ir pats skaudrākais pasaulē lohi pizģec.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 07:20 pm
Tas isklausās pēc, meh 13 year olds are having sex anyways, migth as well tell them what is what. Fair enough ja cilvēkiem tas šķiet pieņemami. Man personīgi šķiet, ka 13-14 gadi ir par ātru, ar seksu vajadzētu nodarboties tikai tad, kad ir kaut cik spēja uzturēt bērnu, kaut vai no kādiem 16, kas ir pilngadība dažādās valstīs. Pirms tāda vecuma, runāšana par seksu tikai vairo bērnu interesi, un man ir pārliecība ka ne tajā veselīgākajā veidā.

Tad, piemēram, ir arguments - ja jau padsmitgadnieki ir tik pieauguši, ka var brīvi iztirzāt un izzināt seksu, tad kāpēc gan mēs dusmojamies uz visādiem Prince Andrew un citiem izvirtuļiem, un uzskatām, ka ir tik šaušalīgi 'pavest' nepilngadīgas meitenes. Pavest viņas ir šausmīgi, bet uzbāzties ar seksu skolā is legit? It makes no sense to me.

Bet ta lai pusaudži dara ko grib, mans beef ir uzbāšanās bērniem pirms pubertātes, pirms viņi vispār grib jebko dzirdēt par seksu. That is violation no matter what weird arguments are put forward i think.
(Reply) (Parent) (Link)