02 August 2011 @ 10:39 pm
useless tuesday  
slinkums ieiet dushaa, slinkums dariit jebko.
veeleetos visas savas briivaas stundas aizvadiit miegaa, es vinjaam neesmu vajadziiga un tas ir abpuseeji
shodien juutos tik galeeji nevajadziiga
 
 
( Post a new comment )
sickboy[info]sickboy on August 3rd, 2011 - 03:27 am
nu a kaapeec taa? man ir bijis, ka es veelos iegrimt miega pasaulee un redzeet daudz interesantu sapnju. bet man ir probleema. man nenaak miegs, mana apzinja ir tik sasodiiti skaidra. es nevaru paguleet ilgaak un "liidz pilniigam apmierinaajumam" kaa tas bija agraak.
bet tu neskumsti, jo gan jau tu esi vajadziiga taviem sargenjgeljiem un citiem, ko veel neesi satikusi, bet veel satiksi. un reiz tu nomirsi un iziesi caur gaismas tunelim. un tev buus sajuuta: un visa gjimene ir sheit... es atkal esmu maajaas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 3rd, 2011 - 03:39 am
zheel ka tev nesanaak guleet, man tas sanaak diezgan raiti, visjaukaak ir guleet uz nakts/riita rozbezhas un tad dienas pashaa viduu ap 2-4, dazhreiz guljot tajaa laikaa ir taads pusnomods, kad sapnji sapluust ar nomoda realitaati un vice versa
diemzheel nespeeju vairs ticeet nekam ko neredzu, all my wonder is dead and dusted, bet nu neskumstu, taa taada peleeka vienkaarshi sajuuta
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on August 3rd, 2011 - 03:52 am
es pat nezinu, kaada man pasham ir sajuuta. bet varbuut liidzsvarota. es mazaak klausos muuziku un mazaak nodarbojos ar fiziskaam veelmeem. un neskumstu. un man meitene teica, ka vinjas gjiemene ir harmoniskaaka nekaa agraak. un es atbildeeju, ka maneejaa arii. un kakji ir kljuvushi miiligaaki nekaa agraak. jo tie ir jaunie, kristaaliskie kakji.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 3rd, 2011 - 04:07 am
protams viss mainaas, bet es tikai domaaju, vai tad mees esam pirmie cilveeki kam kaut kas mainaas, ieprieksheejaas paaudzes un visi ieprieksheejie cilveeki, vinju dziives tachu arii mainiijaas, cilveeeki kljuust sapraatiigaaki un harmoniskaaki ar gadiem, kakji arii. vai tad tas ir kas briinaumains. man vienmeer pietruukst mazliet kaut kaada 'briinuma' un intensitaates elementa lai noticeetu ka tas ir vairaak kaa vieniigi normaali..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on August 3rd, 2011 - 06:58 am
var jau buut, ka tas ir vnk normaali.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on August 3rd, 2011 - 01:17 pm
aaw:)
(Reply) (Parent) (Link)