25 November 2021 @ 03:14 pm
 
Manuprāt, meklēt aizbildinājumus nekristīgai rīcībai ir textbook bad faith, bad seed, šķelšana un neattaisnojami. Ar to pietiek - kādas vēl diskusijas un 'argumenti'. Vai tad viss nav vienkārši un acīmredzami? Sarežģīt, šķelt, virt vārdus - tas viss piederās otrai pusei. Bet ja gribas tur iet, ja tā dikti valdzina, tad viss, kas atliek ir par viņiem lūgt Dievu, jo tikai Viņš tiem var palīdzēt.

Kaut gan es vispār jūtu līdzi cilvēkiem, kam Dieva vienkāršais klusums un zināšana nav pašsaprotami.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on November 25th, 2021 - 08:08 pm
Par vakcīnu kā tādu man nav priekš citiem viedokļa, jo kā jau uzskatu, ka katram ir brīvi domāt. Bet segregācija nav mīlestības darbs. Baušļi ir vienkārši. Mīlēt savu kaimiņu, nevis neļaut viņam iet veikalā maizi pirkt, atņemt ienākumus un liegt lidot, lai Ziemassvētkos apciemotu ģimeni ārzemēs. (Labi - padarīt to visu daudz grūtāku, nekā citiem.)

Lol par Cālīti..#abloms

Šis ieraksts vēlaizvien ir tikai par segregāciju. Lai arī vakcīnas man nesimpatizē kā tādas, brīvā griba to apcerēšanā katram pienākas vienādi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 09:37 pm
Ir arī tādi gadījumi radu lokā, kur māte, lai aizlidotu satikt dēlu UK, brīvprātīgi sapotējas, un pirmo reizi dzīvē dabū trombus un sabojātu veselību, attiecīgi - nekad vairs nevarēs apciemot savu dēlu UK. Pierādīt kaut ko valstij, lai dabūtu kompensāciju, gandrīz neiespējami. Mīlestības darbs, par ko TV gandrīz nekad neuzzināsiet.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 09:40 pm
Bet ja par segregāciju - manispēc, ja reiz aušvicieši grib šķirot, nodalīt, izolēt, iezīmēt - lai jau, šo dažu pārcentīgo pilsoņu egotripu esmu gatavs pieciest, lai vai cik aizdomīgi tas būtu. Taču, ja viņi man un maniem tuvākajiem liek potēties, t.i., izrādīt mīlestības darbu OR ELSE!!, tad man gribot negribot ir jāiet kopā ar Gobzemu viņa mantrā "atšujieties ar savām šļircēm!"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 26th, 2021 - 04:48 pm
Ha ha, tā nu ir ar to Gobzemu, jā. Mani visvairāk biedē, ka varbūt šis tiešām ir smagu morālu izvēļu laiks.. kur attiecības netiks nesaudzētas.

No vienas puses es arī mierīgi dzīvotu savā stūrītī, kamēr maize un sviests ir tikēr OK, varu iztikt bez ceļošanas, drēbēm un kafejnīcām, bet līdz ko jāizdara izvēles ģimenes un draugu kontekstā, tā sākās grandiozs morālās filozofijas angst, un nezini vairs kur likties tādās spīlēs iekritis..
(Reply) (Parent) (Link)