24 November 2021 @ 10:52 am
Noriets.  
Karoče viss jūsu grandiozais liberālisms, tolerance un iekļautība tiek atsviesti trejdeviņos viduslaikos, vai pat tumšā, saltā, dūņainā pre-universe, ar jūsu velnešķīgo dalītāja attieksmi pret nabaga antivakseriem. Kas būtībā nozīmē ka jūsu liberālisms was a sham all along. Ekspozē!
 
 
( Post a new comment )
Skabičevskis[info]begemots on November 25th, 2021 - 11:23 am
Principā pat pēc oficiālās covid statistikas 85% no inficētās publikas jebkurā gadījumā nemaz nenonāk slimnīcā, tā ka ar to viss ir kārtībā.

Problēma ir tajā, ka cilvēki nesaprot statistiku un vārdu "eksponenciāls".
15% ir ļoti ļoti daudz. 15% vienlaicīgi (vai praktiski vienlaicīgi), ir SUPERMEGA daudz. Katastrofa šo vārdu neapraksta pietiekami labi.

Nevienas valsts pasaulē medicīnas sistēma nav paredzēta tam, ka 15% iedzīvotāju būs slimnīcā +/- vienlaicīgi. Pat ne mazāk kā puse no šī daudzuma. Jā, veselības sistēmas nav paredzētas, ka 5% iedzīvotāju visi vienlaicīgi slimos tā, ka vajag slimnīcu; cik dīvaini, vai ne?

Vienkāršs jautājums.

Cik ir slimnīcas vietu (gultu) Latvijā?

Vienkārša atbilde: 10'000.

https://data.stat.gov.lv/pxweb/lv/OSP_OD/OSP_OD__sociala__veseliba__iestades/VAG170.px/table/tableViewLayout1/

Un tas ir viss kopā, ķirurģija, narkoloģija, neiroloģija, onkoloģija, dzemdību nodaļas arī.

Cik procentu Latvijas iedzīvotājus ir fiziski iespējams vienlaicīgi uzturēties slimnīcā? Atbilde, ap 0,5% (pieņemot 1,8M iedzīvotāju). Cik procenti, pie tā, ka eksistē esošie slimnieki? Nu, varbūt ap 0,2% max.

Pat ja mēs atceramies saldos padomju laikus, kad slimnnīcu bija vairāk™, šis skaitlis nemūžam nesasniedza pat 1,5%.

(Reply) (Parent) (Link)