26 May 2021 @ 08:31 am
Why I don't trust science.  
Tipisks NHS. Izprasa tev simts ar simptomiem nesaistītus jautājumus, states the obvious, pasaka ka neko nezina un ka kāds cits pazvanīs, kāds cits nepazvana, so you're left with popping harmful pills that give you more side effects than initial symptoms. It literally feels like speaking to a glitchy robot, whose very best is to mess you up worse.

Es nespēju noticēt, ka cilvēki kas sevi sauc par ārstiem var būt in such deep bad faith, lack any resemblance of insight, so uncaring, and monumentally disconnected from actual job they are supposed to be doing. Ja tev nerūp pacients, tad atrodi citu profesiju.

Bļēēērgh, ranty ranty angry mud much bads.
 
 
( Post a new comment )
adele_varbut[info]adele_varbut on May 26th, 2021 - 02:02 pm
Ehh, nomācoši. Vai šādi notiek regulāri, vai nav iespējas aiziet pie cita ārsta, kuram varētu būt adekvātāka pieeja? Tevi vismaz nenosūtīja uz kādām pārbaudēm, lai saprastu, kur ir problēma?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 26th, 2021 - 02:09 pm
Thanks, girl. Well.. it's a long story. Bet visa amburāža sort of izbeidzās ar dead end un to, ka jā, izņemot privātu ārstu, es nevaru iedomāties kam vēl pazvanīt, pie kā aiziet. Jo nu man vajadzēja advice asap. Jebkurā gadījumā, viss ir OKish, and should be fine. Bet nākotnē tiešām jāskatās, vai neziedot mazliet naudiņas privātajiem ārstiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on May 26th, 2021 - 02:57 pm
Ok, tad labi, ka nav pilnīgi emergency. Cerams, ka izdosies atrast kaut cik jēdzīgu risinājumu!
(Reply) (Parent) (Link)
iokaste[info]iokaste on May 26th, 2021 - 03:06 pm
nav jau garantija, ka tas privātais arī būs labāks. to tāpat administrācija un kodeīna čūska grauzīs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 26th, 2021 - 06:08 pm
Nu jā, bet vismaz varu pati analīzes pasūtīt un tā. Viss ko es gribeju no NHS ir, lai viņi man maigi teikty.. ok, girl, no worries sweet baby, lets get you some blood tests and sort this shit out baby girl, can you come to us asap so that we can treat you right? Bet nē. Privātais es domāju tā teiktu un ļautu man notecināt asintiņu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]formica on May 26th, 2021 - 06:31 pm
Ja ir analiizes, var sagatavot un uzdot jautaajumu kaadam Dr, kursh praktizee funkcionaalo mediciinu - tie vismaz nepiepiickaa klientus ar BigPharma izstraadaajumiem
piem.: https://youtu.be/bBcOegloMzU?t=120 (online chataa katru nedeelju)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on May 29th, 2021 - 11:52 am
https://youtu.be/NOkUDh3vHVU varbuut shis kaut kaa rezonee
(Reply) (Parent) (Link)