02 March 2021 @ 02:59 pm
Service.  
It's kind of a good feeling when your ego is diminishing. It makes you see that it wasn't real in the first place. That the prison wasn't real and you could have walked out anytime you wanted, if you wanted, if you knew. How much of it is satan how much of it is you?
 
 
( Post a new comment )
gnidrologs[info]gnidrologs on March 2nd, 2021 - 05:56 pm
Man tādas sajūtas bija brīdī, kad pirmo reizi pamēģināju psihodēliju. Ilgtermiņā tas imo ir tikai destruktīvi, bet palīdz atklāt kaut ko par sevi tajā brīdī. Tāpēc jau tās kultūras, kas ir pazīstamas ar "ego nāvi" izsaucošiem rituāliem, šo lietu nelieto ka rekreatīvu izpriecu, bet konkrētos mirkļos precīzi kūrētu rituālu vieda šamaņa uzraudzībā.
Man liekas sievietēm vispār nevajadzētu par šo daudz sajūsmināties, jo ego jau tā ir trausls un pārāk mainīgs arī bez vielām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 2nd, 2021 - 06:12 pm
Nū, es vairāk domāju tādu ego mazināšanos, kā apziņu, ka neesi visuma centrs, bet drīzāk tā darbinieks, kam vajag būt pašaizliedzīgam un čaklam. Vielu ietekme laikam ir depersonalizācija, bet tā kā es nekad neesmu nekādas vielas lietojusi, tad nemaz nezinu par šito. Vienreiz gan nonācu hopsitalizējamā depersonalizācijā, rakstot savu filozofijas diplomdarbu.. tad gan uzreiz fiksi pievērsos kristietībai, kas mani atkal iepersonalizēja. :D
(Reply) (Parent) (Link)