07 October 2020 @ 04:34 pm
 
Guljamistabas stuurii sacis paraadiities peleejums.. protams - taada ir visa mana dziive. Protams, var jau pirk detolu un vinju katru nedeelju izmisiigi slauciit. Bet fakts, ka vinjsh tur aug ir neapstriidams un muuzhiigs.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on October 8th, 2020 - 04:07 pm
p.s. lidlā šonedēļ dehumidifiers ir pa 39.99 (pieminu to, jo kad mums vajadzēja elektrisko sildītāju, mēs nopirkām 2 - vienu no lild un 1 no argos dārgaku, un argos bija baigais sūds, bet lidl labi kalpoja. nesaku, ka tāpat būs ar dehumidifier, bet līdz šim ir bijusi laba pieredze ar lidl produkciju)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 9th, 2020 - 12:02 am
Paldiesinjsh! Papeetiishu taas cenas. Detol plus peleejuma kombinaacija gan jau ka trakaaka par pashu koronu plaushai.

Man arii pa Angliju teju 12 gadus dziivojoties peleejums ir sens draugs, visaadas metodes ieprieksh meegjinaatas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on October 9th, 2020 - 01:29 pm
Lūk par šo es brīnos, jo es dzirdu visādus šausmu stāstus, i tā, ka paklājs mitrs un drēbes smird pēc pelējuma, un ka sienas noaug zaļas, man laikam šis pēdējais dzīvoklis bija vissliktākais, ar vanneni un dzīvojamo istabu, bet arī tas nebija baigi daudz traki, bet es to vien dzirdu no apkārtējiem kā ļoti daudzus pelējumu stāstus, un tad es nevaru saprast, vai patiešām anglijā ir kkads killer mitrais gaiss, vai arī vnk ta ir stulba māju insulācija/būvēšana, ka tas tik izplatīts, vai arī lv vnk centrāla apkure gaisu tā izsausina, ka senei nav kur aizmesties, jo lv es par pelējumu gandŗīz nekad nedzirdēju
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 9th, 2020 - 08:25 pm
Es Latvijaa arii nekad nebiju saskaarusies ar peleejumu, pat ne laukos, kur maajas vecas vecas.

Anglijaa toties katraa no entajiem iireetajiem dziivokljiem un maajaam. Vienaa, kad veel dziivoju Birmingemaa, atceros kad biju aizbraukusi briivdienaas uz Latviju, atbraucot atpakalj uz savas sapeleeejushaas sienas, apaksheejaa stuuriitii atradu vairaakas legit kaadus 3 centimetrus brangas seeniites pudurii. Tas bija dziivoklii 2aa staavaa..
(Reply) (Parent) (Link)