15 September 2020 @ 06:48 pm
 
Vakar peec simts gadiem klaustrofobijas koronas laikaa, izlauzaamies no Londonas uz pludmali.

Mums bija tieshi 28 stundas, ko atvaljinaaties no mainjas liidz mainjai.

Taa kaa mees abi esam diezgan komiski nozheelojami plaanotaaji, kur es plaanoju sporaadiski un apaatiski, bet R spontaani un anything goes, tad tikai 30 minuutes pirms izbraukshanas ar noiireeto vaagjiiti, es ieteicos.. davai, moshka braucam uz vienu forshu pludmali, ko es guuglee atradu, it doesn't look bad. Peec teju 5 stundu brauciena nokljuvaam Chesil Beach, kas muus nabadzinjus nepatiikami paarsteidza ar miles and miles of pebbleocalypse. Pabridaam paardesmit metrus, apskatiijaamies shausmiigos riptides, un R pienjeema manu ego aizvainojosho leemumu pamest misiju. Bija jau triis peecpusdienaa, un muusu vieniigaa iespeeja bija braukt uz Puules sand banks. R brauca determineeti, es blakus apvainojos un viilos eksponenciaali, izteelojoties, kaa mees veel 5 stundas braucam atpakalj uz Londonu un tur tad seeriigi seezham uz diivaana nerunaajot un izveerteejot attieciibas. Atbraukushi uz sand banks, nometaamies smiltiis un es mazliet drebinaajos un domaaju, kaapeec mees esam tik apaatisks paaris. Bet peec dazhiem toksiskiem momentiem izleemu, ka ieshu peldeet to fix my mind, jo tas ir kaapeec es atbraucu, plus uudens noskalos vaimanu vibes. Iegaajusi uudenii sapriecaajos, jo tas bija atspirdzinoshs un mani atjauninaaja. Tirinaajos vilniishos un naarinjojos taa, it kaa dziivee nebuutu ljaunuma. Vakars izveertaas taapeec labs un riits arii.

Brokastiim sanaaca iekliist vietaa, kas izskatiijaas peec cinemaatiska dainera, ar milziigaam omeletes un desu porcijaam, stipru melnu kafiju un garshiigaako karstu aabolu piiraagu, saldeejumu un kljavu siirupu, kaadu biju eedusi. Peec tam pakliidaam pa pludmales striipinju no Boskombas liidz Bournmutai. Es ceelu visaadus plakanus gliemzhvaakus un smaidiigi raucu uzacis sauliitee. Izdzeeraam peedejo alinju uz klints. Braucaam atpakalj uz Londonu. Silto, svaigo, garam miiksto un mierinosho esiibu ir nomainiijusi sviedrainaa, nervozaa Londonas trauksme atkal. Kaapeec aarpus Londonas viss ir tik eerti un vienkaarshi? Bet Londona spiezh uz celjiem un pazemo un niicina, prasa un moka, steidzina un gruusta? Droshivien kaut kas karmisks.

Es ceru, ka vienu dienu mees kaut kur aizbrauksim projaam, ne tikai par to runaasim puspajokam.

Tagad es seezhu darbaa, dzeru kafiju un rakstu cibu, kaa vecajos labajos laikos. Kaa vienmeer. Es ceru, ka kaadu dienu taads vienkaarshi buus mans darbs un buutiiba.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on September 17th, 2020 - 11:36 am
Tu par to aabolu piiraagu? :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snauts[info]snauts on September 17th, 2020 - 11:43 am
Jā, par ābolu pīrāga efektu uz tavām sajūtām!
(Reply) (Parent) (Link)