02 April 2020 @ 05:45 pm
 
Īstenībā visvairāk man pietrūkst iepirkšanās lielā supermārketā.. ne cilvēku, ne ballīšu, ne pasarg' Dievs darba. Bet staigāt cauri mirguļojoši krāšņām produktiņu ailēm, tā ir mazliet paradīze. Lai sevi nomierinātu drusciņ, es šodien Amazon nopirku strawberry and cream sojas svecīti, un mana mīļākā nodarbe ir meklēt produktus, kurus var nopirkt ar delivery date within next few days, nevis nākammēnes.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on April 3rd, 2020 - 12:49 pm
gan jau var aiziet līdz kādam supermārketam, es gan neesmu bijusi šonedēļ, bet pagājušajā nedēļas nogalē dienas vidū, viņi bija diezgan ļoti patukši, man šķiet hoarding crowds ir nomierinājušies, pantry un freezer piepirkuši, tagad var sēdēt uz kaudzes
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 3rd, 2020 - 06:14 pm
Jaa, es peec nedeeljas paartraukuma arii aizgaaju uz offiju, jo online ir vai nu baigi daargi, vai piegaade tikai meenesha beigaas. Offiji ir ok, bet pie kjeedes veikaliem rindas.

Kaut gan kopumaa, nepament sajuuta, ka daru kaut ko naughty ejot uz veikalu :/, jo nav taa ka nebuutu vairs zupas bundzhinjas vai makaroni palikushi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on April 3rd, 2020 - 06:20 pm
man laikam nav tās naughty sajūtas, jo a) izmantojot offline nevis online, vairāk online piegādes paliek tiem, kam patiešām to vajag - gan tiem, kas 100% izolējas, jo slimo, vai citas veselības problēmas, gan tiem, kam disabilities, utt.; b) pērkot tur kko, vismaz kādiem uzņēmumiem tiek ienākumi, līdz ar to tiek nodarbināti cilvēki, tiek maksātas algas, un varbūt kkad arī nodokļi, kas nedaudz palīdz daļai, kam nav ienākumu.. cik nu tas palīdz... varbūt vismaz slimnīcas tiek uzturētas

man laikam vairāk ir nevis naughty, bet scared sajūta, jo zinu, ka katru reizi ieejot veikalā, varu atvilkt to zarazu mājā :(
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 3rd, 2020 - 06:32 pm
Nu jaa, ljoti neviennoziimiigi.. jo no vienas puses tu paliidzi mazajam veikalinjam un citiem, kaa rakstiiji. Bet no otras puses vari netiishaam tieshaam panjemt zarazu maajaas, vai ar saviem pieskaarieniem paarnest no objekta uz objektu, uz nejaushu sveshinieku. Stay at home is the only way to be really sure.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on April 3rd, 2020 - 08:47 pm
nu jā, bet jāēd tak ir (it īpaši, ja sīkā mājās, es tomēr gribu dot viņai vitamīniem un minerālvielām bagātu paiku, es nevaru attaisnot viņas veselības graušanu dodot plikus makaronus un konservus nedēļām/mēnešiem ilgi).

atliek vienīgi mazgāt rokas, un censties veikalā pēc iespējas mazāk lietām pieskarties, n95 ekvivalentu masku šodien arī beidzot pasūtīju, nez kad atnāks. lol, tagad vairs nespiežu luksoforu podziņas, stāvu un gaidu, kamēr visas mašīnas aizbrauks un skrienu pāri :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on April 3rd, 2020 - 02:59 pm
Es tieši beidzot sāku pārvarēt bezkontakta masu iepirkšanās atsvešināto komforta zonu (nekad estētisku un ideoloģisku apsvērumu vārdā nav patikuši megamārti) un piespiežu sevi uz vietējiem sīktirgotājiem, mājražotājiem utt. Nāvi pārnacionālajam lielkapitālam.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 3rd, 2020 - 06:29 pm
Taa sanaak, tieshi mazajaos veikalos tagad var dabuut lietas nevis lielajos, mazie arii ir droshaaki rindu un cilveekdaudzuma zinjaa.
(Reply) (Parent) (Link)