18 March 2020 @ 01:30 pm
 
Es jau triis reizes esmu meegjinaajusi iet uz veikalu taisiit psychotic hoarder toilet paper and cans haul, bet still no luck.

Pirmajaa reizee, pa celjam pazvaniija boss un pateica, ka nevar vairs man atljauties maksaat algu so beigta balle. Taapeec tas shkjita kaunterintuitiivi izgaazt daargo naudinju.

Otrajaa reizee veikalaa nekaa nebija.

Un treshajaa reizee, kad jau biju iekraameejusi grozinjaa seshas bundzhinjas zupu, man uznaaca apaatija, ka kaada jeega pirkties, ja taapat veikalaa tomeer veel ir lietas kaa pop tarts un frozen califlower, plus Dievs mani pabaros no vienas zivs un maizes klaipinja, jo es esmu margrietinja pljavaa.

Taa nu man nav nekaadu iekraajumu, tikai par vienu pacinju vairaak toletenja kaa parasti un dazhas bundzhinjas zupas.

Kopumaa man nav bail no eediena truukuma, jo man taapat patiik askeetisks eediens, un es labpraat eediishu pelavu putrinju triisreiz dienaa, ja liidz tam nonaaks. Vieniigais mani uztrauc, ka ja cilveeki taa turpinaas psihot veikalos, saaksies grautinji un zagshana, un tad parausies elle valjaa, un nevarees nemaz iziet uz ielas peec dienishkjajaam pelavinjaam.

Naakamaa mana dominja ir vai nevajag kaadu zhuuksniiti iznjemt no bankas, jo ja milijoniem cilveeku zaudees darbus un bankas vairs nerausiis vinju algas, tad arii buus beigta balle.

Bet vispaar, shkjiet ka sho pretiigo, eksistenciaalo limbo biju gaidiijusi visu dziivi, un beidzot pasaule ir vinju atveemusi fiziskaa formaa. It was too good to be true.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on March 18th, 2020 - 04:48 pm
kamēr nav nekas vietā, var noderēt
a) clickworker, fiverr, populous surverys un prolific saiti.
b) receipthog, shoppix, huyu, zipzero un snapmyeats cheku skanējamas aplikācijas telefonā
c) google rewards, voxpopme, streetbees, yougov, vypr, one poll, one pulse, citizenme, attapoll, qmee un curious cat (šitais pēdējais gan ir ļoti besīgs un to vairs neizmantoju) survey apps...
baigi daudz ar to nevar nopelnīt, bet kādi £60-100 mēnesī savācas ieguldot nedaudz laiku katru dienu

tas tā, ja nu apriebjas 24h diennaktī sūtīt cv un meklēt vakances, tad pārmaiņai
(Reply) (Link)
J. S. Badger[info]217 on March 18th, 2020 - 04:52 pm
un serpclix.com firefox extention, kur maksā 5-10amurikāņu centus par to, ka uzlklikskini saitiem noteiktiem
(Reply) (Link)
J. S. Badger[info]217 on March 18th, 2020 - 04:57 pm
un vēl ir arī shopmium un checkoutsmart cashback aplikācijas, kur vini liek ieksā produktus konkretos veikalos, ko tu aizej noperc, un tad ieskane cheku un barcode un vini atskaita naudau uz paypal kontu atpakal (pati esmu lietojusi no siem tikai shopmium, bet checkoutsmartam ari dzirdetas labas atsauksmes)

visbiezak ir tikai daļja no kopejas cenas cashback, bet ir arī produkti, kur atmaksa visu 100% - es piemeram, esmu ta dabujusi 250g chedaras sieru par velti, un shodien laikam ir kkads jogurts par brivu ieks waitrose caur checkoutsmart
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 19th, 2020 - 05:30 pm
Liels paldies par ieteikumiem, es skatiishos kaa buus.
(Reply) (Parent) (Link)
iokaste[info]iokaste on March 19th, 2020 - 02:02 pm
man tāpat, bet šķiet, ka tas ir atrisinājums tai nebeidzamajai ķēdei, kas nomocīja.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 19th, 2020 - 05:30 pm
Jaa, tikai tas nav nekaads atrisinaajums. Un es kjeedi jebkuraa briidii njemtu atpakalj.
(Reply) (Parent) (Link)