22 May 2011 @ 11:47 pm
 
skatos aliju makbiilu savaa roziigajaa halaataa dzerot apelsiinu sulu no pakas.
es nekad nebuushu intelektuaala, cilveekiem ir bail no manis, dazhreiz vinji uz mani taa tramiigi skataas, ka man gribas vinjiem iekliegt sejaa what? get away from me. vieniigie cilveeki kas ar mani ieintereseeti runaa ir kjiinieshu viirieshi
man biezhi runaashanas vietaa gribas nodot cilveekiem es nevaru paskaidrot bet aurisku energjeetisku sajuutu ka nu jaa es saprotu un viss ir labi, jo ar vaardiem var pateikt tik maz un milziiga dalja no teiktaa ir bezsvariiga. es arii nevareetu nekad pateikt kaut ko taadu kam buutu noziimes, labaakaas sarunas kas man ir bijushas ir bijusi vairaak kaa ilga kopaa buushana apmainoties ar aspraatiigaam referenceem par triviaalaam pasaules izpausmeem bez nekaada rezultaata
ai, vienalga pilniigi viSS
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on May 23rd, 2011 - 11:42 am
jaaaaaaaaAaAA!
man vispaar shkjiet, ka cilveeku komunikaacijai vajag citu, naakamo liimeni. jo sarunaaties ir jauki, bet tas pashlaik ir citaadaak. protams, es nezinu, kaa bija dekaades vai gadsimtus atpakalj, bet manupraat, runaashana bija kvalitatiivaaka, jo cileeki daudz ko nezinaaja. sarunaashanaas bija kaa atklaajums.
tagad manupraat, cilveeki daudz ko var noprast viens par otru bez runaashanas. jau atkal nemaaku paskaidrot, bet man shkjiet, ka muusdienaas deelj interneta un taa, cilveeki vairaak zina kaadi ir citi cilveeki, jo vinji iekriit kaut kaadaas kategorijaas, cilveeki vairaak zina par psihologjiju, par lietaam, kuras var dariit un kuras var patikt. vinji apzinaas, ka cileeki buutiiba vr buut tik ljoti liidzigi. taapeec satiekot jaunu cileeku peec paaris sarunu minuuteem aptuveni var noprast kaads tas cilveeks ir un kas vinjam patik un kas nee, taa virspuseeji bet var. protams, varbuut es smagi maldos, bet manupraat nee. domaju, ka pastaav taada vispaareeja cilveeku apzinja.
un taapeec runaat vairs nav iipashas jeegas, jo nevar vairs pateikt kaut ko taadu, kas shkjist parsteidzoshs un nezinams. un visaadas triviaalas detaljas par cilveekiem, un to ko vinji ir darijushi vai plano dariit, tas ir kaut kas aarpuseejs un virspuseejs, un neveicina iistu cileeku kontaktu.
vispaar jau im a total confuse, bet varbuut tu aptuveni nojaut ko es ar to gribeeju pateikt.
(Reply) (Parent) (Link)