([info]methodrone) wrote on May 23rd, 2011 at 11:42 am
jaaaaaaaaAaAA!
man vispaar shkjiet, ka cilveeku komunikaacijai vajag citu, naakamo liimeni. jo sarunaaties ir jauki, bet tas pashlaik ir citaadaak. protams, es nezinu, kaa bija dekaades vai gadsimtus atpakalj, bet manupraat, runaashana bija kvalitatiivaaka, jo cileeki daudz ko nezinaaja. sarunaashanaas bija kaa atklaajums.
tagad manupraat, cilveeki daudz ko var noprast viens par otru bez runaashanas. jau atkal nemaaku paskaidrot, bet man shkjiet, ka muusdienaas deelj interneta un taa, cilveeki vairaak zina kaadi ir citi cilveeki, jo vinji iekriit kaut kaadaas kategorijaas, cilveeki vairaak zina par psihologjiju, par lietaam, kuras var dariit un kuras var patikt. vinji apzinaas, ka cileeki buutiiba vr buut tik ljoti liidzigi. taapeec satiekot jaunu cileeku peec paaris sarunu minuuteem aptuveni var noprast kaads tas cilveeks ir un kas vinjam patik un kas nee, taa virspuseeji bet var. protams, varbuut es smagi maldos, bet manupraat nee. domaju, ka pastaav taada vispaareeja cilveeku apzinja.
un taapeec runaat vairs nav iipashas jeegas, jo nevar vairs pateikt kaut ko taadu, kas shkjist parsteidzoshs un nezinams. un visaadas triviaalas detaljas par cilveekiem, un to ko vinji ir darijushi vai plano dariit, tas ir kaut kas aarpuseejs un virspuseejs, un neveicina iistu cileeku kontaktu.
vispaar jau im a total confuse, bet varbuut tu aptuveni nojaut ko es ar to gribeeju pateikt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: