04 May 2018 @ 05:37 pm
Nogurums.  
Šausmīgs nogurums no: domām, teorijām, ticībām, ambīcijām, motivācijām, aģendām, plāniem, kārtošanas, logos, darbošanās, dzīvošanas, nedzīvošanas, saprašanas, nesaprašanas, cenšanās, būšanas jaukai un ētiskai, vēlēšanās, nevēlēšanās, plus ļoti daudzām subdivīzijām.

Es varētu sakārtot māju, nomazgāt traukus, uzvilkt treniņtērpu un iet skriet. Pēc tam rosīties, uztaisīt salātus, lakot nagus un izlikties, ka mana dzīve ir normāla, kārtīga un vidēji pieņemama, jo es nesu savu neskaidro krustu uz nezinkurieni un tas ir feini, nevis foršuma bet eksistenciālā, submissive nozīmē. Bet pohuj to, tas nav feini nekā, jo tas nav iespējams.

Mani dzīvē visvairāk tormentē tas, ka šķiet pievilcīgas absurdas lietas, bet pretīgas sakarīgas lietas.

Mans prāts ir tik pāraudzis un izblīdis, ka ļurīgi domu gabali pretīgi veļas pāri un krīt un izšķīst, atstājot mitru, duļķainu nospiedumu.

Es lieku domu aiz domas, teikumu aiz teikuma, kāju aiz kājas, elpu aiz elpas, bez vilkmes, ar neremdināmi negribīgu spēku.

Pasaule mani negrib, bet es vēl aizvien, kā caur šķidru cementu uz to virzos, labi zinot, ka tas ir pohuj tāpatās.
 
 
( Post a new comment )
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on May 5th, 2018 - 12:58 am
Ja pasaule būtu ideāla, ko tu tagad darītu?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 5th, 2018 - 09:14 am
Neeksistētu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on May 5th, 2018 - 03:51 pm
Tas ir skarbi, bet es tevi saprotu.
Lūdzu turpini eksistēt, jo tu esi unikāla, tu neesi banāla, tev piemīt empātija un tu izmanto savas smadzenes, lai atrisinātu sarežģītas problēmas. Pasaulei vajag vairāk tādus cilvēkus kā tevi! Pat tas, ka tu esi ir apbrīnojami, turpini zvārgot laika telpu ar savu eksistenci, par spīti visai huiņai.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 5th, 2018 - 05:39 pm
Es īstenībā esmu diezgan egoistiska, narcisistiska un nejauka, tāpēc zvārgošana ir minimāla. Tu savukārt esi genuine, mīļš cilvēks, tāpēc paldies tev.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on May 6th, 2018 - 01:41 am
Paldies tev arī :)
Vai tad tu nezini? Mēs visi esam nelieši kaut kādos apjomos. Nafig sevi definēt ar kaut kādām īpašību spektra tendencēm?
(Reply) (Parent) (Link)