21 June 2017 @ 08:49 am
 
zinu, atrunas, bet gaidu, kad paaries svelme, lai varu iet skraidiit. tikai nedeelja palikusi liidz Latvijai, un es tur gribu ierasties stipra, skaista un mozha. lai arii es plaanoju visu laiku pavadiit guljot zaalee vai uz laipas lasot Idiotu, es gribu buut fiziskaa gataviibaa, ja man radiisies iespeeja iet dabas paargaajienaa, bet veel arii vispaar fiziskaa gataviibaa magjiskajaam vasaras energjijaam un kosmiskajaam lejuplaadeem, kas ir visapkaart, arii jebkuraa zaalee vai uz jebkuras laipas. es apskauzhu Latvijaa dziivojoshos cilveekus tikai deelj viena iemesla, vinji pastaaviigi dziivo Dieva saujaa.
 
 
( Post a new comment )
cimone[info]cimone on June 21st, 2017 - 12:55 pm
arī braucu uz latviju tieši pēc nedēļas un beidzot esmu atsākusi skriešanu (it kā nesaistīti ar gaidāmo braucienu - vienkārši tāpēc, ka esmu atpakaļ 'mājās', kur ir forši skriet). te arī ir ļoti karsti, bet pēc 21:00 paliek labāk. agrāk domāju, ka gribu skriet tikai no rītiem. izrādās, tā nav.
tev ir tādi forši lauki, kur gulēt uz laipas? man ne pārāk, tāpēc domāju vienkārši vakaros braukt ar draudzenēm uz jūras pusi, kad vien sanāks un ja laikapstāklis būs mazliet vēlīgs. es gan būšu tikai uz nedēļu, tāpēc dabai sanāks tikai knapi pieskarties.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 22nd, 2017 - 07:41 pm
cik jauki, tad jau mums abaam paveicies ar to skrieshanu, man arii forshi, patukshs parks, kur eju skriet pa novakareem, no riita gan nope no can do.
jaa man #blessed ir lauki, kur daudz zaljuma, pljavinja, diikjis un laipa, tur arii ierakshos un nekusteeshu ne no vietas laikam. arii braucu tikai uz nedeelju, bet nu vismaz. juunija beigas, juulija saakums Latvijaa ir paradiize. juurmala gan izklausaas ideaali un saldseeriigi, jo taa arii ir ljuba. varbuut ja man buutu LV paziistami cilveeki, drushkas es arii brauktu, a tagad taada loneroshana laukos tikai sanaak. uz kuru juurmalu brauksi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cimone[info]cimone on June 23rd, 2017 - 03:24 pm
lauki izklausās brīnišķīgi.
ja man uz to jūru sanāks, tad jau droši vien uz to tuvāko - kādi vecāķi vai kas līdzīgs. līdz kurzemes jūrmalai, kas ir vienkārši <3, nepietiks laika, pārāk tālu.
ja tev sagribas random sabiedrību, es esmu random sabiedrība :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 23rd, 2017 - 07:01 pm
aw, nekad neesmu bijusi Kurzemes juurmalaa, tie tev lauki vai vienkaarshi sirds juurmala? Latvijaa jau visas juurmalas ir patiikamas, taas priedes tachu..
vispaar man iespeejams pirmie dazhi vakari buus briivi, jo lietas jaaizdara Riigaa, un random sabiedriiba izklausaas briinishkjiigi. varam samainiities tjeljefonami?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cimone[info]cimone on June 23rd, 2017 - 09:30 pm
nē, kurzemē man lauku nav, bet jūra un krasts man tur patīk vairāk, jaudīgāk un plašāk par līci.
es būšu rīgā no otrdienas. numuru tagad ierakstīšu un komentu izdzēsīšu, vajadzētu parādīties tev e-pastā, ja tev pienāk komentāri uz e-pastu.
(Reply) (Parent) (Link)