17 June 2017 @ 03:33 pm
maybot malfunction  
skatiijos interviju ar Tereezi kur vinju izjautaaja par vinjas sajuutaam sakaraa ar nodegusho Grenfellu, un es shokeejos par to, cik stipraas bad faith spiilees vinja tur seedeeja sviistot. 

vinjai buutu bijis tik viegli pateikt 'piedodiet, es maldiijos, man ir zheel, es veersiishu par labu, es dariishu visu, lai paliidzeetu.' bet tajaa vietaa vinja sviistot, un lauzhoties pati ar savu dveeseli, atkaartoja lietas, ko 'vajadzeetu teikt par sevi pashpaarliecinaatam, nosleepumainam, autoratiivam liiderim, kas nedriikst atziit kljuudas, bet tikai izlikties, ka viss ir vinja kontrolee, un ka vinjsh ir bezgaliigi koins'

ja vinja buutu pateikusi labi, nevis lauzusies, cilveeki varbuut vinju kaut nedaudz saaktu cieniit un neapsaukaatu par robotu un bezsirdi. vinja vareetu kaut vai pateikt labi, bet tad turpinaat chakareet valsti aizkulisees, pat tas buutu gudraak par shaadu maybot malfunction interviju.

deelj taa aizdomaajos, cik tas vienmeer ir blatantly obvious, kad cilveeki sarunaajas vai striidas un, kad cilveeks zina kaa dariit, ko teikt ir pareizi, bet vinjsh par visaam dziiviibas un naaves variiteem turaas pie saviem aplamiem maldiem, lai tikai nosargaatu pashcienju vai saatanu, kameer pashcienja pliist pa visaam viileem, un vinjsh paliek pie siles ko pats taadeejaadi ir sasitis.

protams, nabaga Tereeze, vinja arii ir upuris, vinjas bad faith atsaucas uz vinjas dveeseli un vinja iekliist dziljaakaa nekurienee. kaut gan varbuut tik dzilja nekuriene radiis katarsi, kas aizved atpakalj pie dieva.
 
 
( Post a new comment )
sirualsirual[info]sirualsirual on June 18th, 2017 - 12:04 am
:( nav ļoti bēdīgi tagad londonā?

tā žurnāliste izskatās tā, it kā pēdējās pāris naktis būtu pavadījusi raudot. dombītis atkāpās, meja neizskatās atkāpīga (viņam gan bija arī atkāpšanās ceļš).
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 18th, 2017 - 09:33 pm
well jaa, ir daudz protestu. vakar bija karalienes dzimene, bet pati karaliene pazinjoja, ka nejuutas sviniigi, jo it's pretty fucked up currently.

sajuuta taada ka noteikti vairaakuma procents it pret Meju, bet it feels like people don't have any actual power. es nezinu vai britu 'keep calm and carry on' nav vairaak kaa 'keep calm and ay yo forget about it cos life is fleeting and so are you and this too shalt pass #existentialangst'
(Reply) (Parent) (Link)